Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova dizisinde her şey bir anda tersine döndü!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde her şey bir anda tersine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında 3. sezonunu da tamamlamaya doğru ilerleyen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, başarılı reytingleri ile konuşulmaya devam ediyor. Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Nazan Kesal, Hande Soral, Furkan Palalı gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesi de izleyicileri her hafta ekran başına taşıyacak kadar heyecanlı ilerliyor.

Her bölümü kemik izleyici grubunun ekrana geçmesine neden olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde, 87 bölüm geride kaldı. Hünkar, Yılmaz ve Behice gibi 3 önemli karakter yapıma veda etti ama yine de diziye olan ilgi hiç düşmedi. Bu da hikayenin ne kadar etkili olduğunu, yan karakterlerin öneminin bir dizi için ne kadar hayati olduğunu ve yeni katılan isimlerin de ne kadar doğru tercihler olduğunu anlatmaya yetiyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın 88. yeni bölümünü 18 Mart Perşembe akşamı izleyeceksiniz. Ümit ile evlenmeyi tasarlayan, Züleyha’dan boşanma kararı alan Demir, bu bölümde ise ona aşkını ilan ediyor. Züleyha ve Demir yeniden aile saadeti yaşıyormuş gibi bir izlenimi fragmanda bulabilirsiniz. Tabii ki bu bir ters köşe de olabilir.

Ümit, Demir’i elde etmişti ama şimdi kaybediyor mu? Bu soru da sorulmaya başlandı… Bir de Demir, Fikret’in gerçekte kim olduğunu öğrenecek. Şimdi Çukurova’da kavga daha da şiddetlenecek. Fikret’in bombalı tuzağı ise 88. bölümün en heyecanlı anlarını oluşturacak.

Ümit karakterinin bundan sonra hikayede hangi noktaya sürükleneceği, Fikret ile Demir kavgasının nelere yol açacağını, Fekeli’nin bu kavgaya nasıl engel olacağını hayranlar merakla ve heyecanla bekliyor…

İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 88. bölümünden ilk fragman: