Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hilal Altınbilek’in içine düştüğü kötü durum!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hilal Altınbilek’in içine düştüğü kötü durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek, dizinin youtube kanalında takipçiler ile canlı yayında buluştu. Bu süreci en yakın zamanda hep birlikte atlamayı dileyen oyuncu, gelen soruları da içtenlikle yanıtladı.

“Züleyha doğaçlama yapıyor mu?” şeklinde bir soru geldi. Hilal Altınbilek, doğaçlama yapamadığını söyledi. Bunun sebebini de Züleyha karakterinin yapısından kaynaklandığını anlattı.

Bir önceki dizisi Karagül’deki Özlem karakteri ile Züleyha’yı karşılaştıran oyuncu, aradaki farkı da şu sözlerle anlattı:

“Züleyha’nın çok renkli bir karakteri yok. Ama inanın çok özledim doğaçlama yapmayı. Çok seviyorum ben. Bir önceki karakterimde bunu yapmam çok daha fazlaydı. Karagül dizisinde Özlem karakteri. Çok keyif alıyordum. Çok neşeliydi, karakter de öyle, ben de öyle. Ama burada çok fazla yapamıyorum açıkçası. Öyle bir şansım fazla yok. Ama tabii hiç de yapmıyorum diyemem ama karakterin elverdiği kadar yapabilmeye çalışıyorum.”

Oyuncu, dizide canlandırdığı karakterin durumunun çok karışık olduğunu ve kendisinin de bu durumdan etkilendiğini itiraf etti. Karakterden normal yaşantısında da çıkmakta zorlanan Hilal Altınbilek, karantina sürecinde de bu baskıyı üzerinde hissetmiş.

Hilal Altınbilek’in Züleyha karakterinden olumsuz etkilendiğini ifade ettiği sözleri şöyle:

“Durumu çok karışık. Çok zor bir durum. Aslında o kadar çok içselleştirdim ki, karantina döneminde kendimi biraz rahatlatmaya çalışıyorum. Karakterden çıkmak mı denir buna, ne denir bilmiyorum. Biraz yoran, sıkan ve psikolojik olarak kendimi sürekli rahatsız hissettiğim bir karakteri oynuyorum. Boş zamanlarımda da bunu yapıyorum. Etkileniyorsun ve çıkamıyorsun işin içinden.”

Hilal Altınbilek Züleyha gibi birisinin yakın bir arkadaşı olsa ona vereceği tavsiyenin, çocuğunu alıp uzaklara gitmesi olduğunu da belirtti.

Annesinin Yugoslav göçmeni olduğunu belirten Hilal Altınbilek, ailece İzmirli olduklarını söyledi.

Hilal Altınbilek’in açıklamalarını videoda bulabilirsiniz…