Ana sayfa Dizi Fragmanları Cem Yılmaz’ın merakla beklenen dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!

Cem Yılmaz’ın merakla beklenen dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar yaptığı her sinema filmi, her gösterisiyle rekorlar kıran Cem Yılmaz’ın son gösterisi Diamond Elite Platinum Plus sadece Netflix’te yayınlanmış, izleyenler ve hayranları tarafından gösteri büyük beğeni toplamıştı. Yeni bir proje için dijital platform ile tekrar anlaşan Cem Yılmaz, kariyerindeki ilk dizi projesiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Cem Yılmaz’ın ilk dizi projesi olan Erşan Kuneri’nin başrollerinde; Cem Yılmaz ile birlikte Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak gibi başarılı isimlerden oluşan güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Cem Yılmaz’ın ilk dizisi projesi Erşan Kuneri, 13 Mayıs’da Netflix’te yayınlanacak. Cem Yılmaz’ın hem yazdığı hem yönetip hem de oynadığı diziyle ilgili ilk fragman yayınlandı. Erşan Kuneri dizisi, erotik sinemanın ünlü yapımcısı Erşan Kuneri’nin 80’lerin başında hapishaneden çıktıktan sonra farklı türlerde filmler çekmeye karar vermesini konu alıyor.

Cem Yılmaz’ın merakla beklenen dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! 7

“Ben artık seyirciyle seks yapmak değil, aşk yaşamak istiyorum. Karşılıksız da olsa…” diye erotik sinemanın ünlü yapımcısı Erşan Kuneri; sektörden arkadaşları Alev, Altın Oran, Mami, Seyyal, Tumtum, Feride ve Payro Kemal’i bir araya getirerek radikal bir film maratonuna koşmaya başlar. İki yılda birbirinden farklı yedi film üreten Kuneri Film’de sinema aşığı Erşan ve arkadaşları İran sinemasından korku filmlerine, toprak kokan Anadolu hikayelerinden sosyal mesajlı dramalara, Ortaçağ aksiyon filmlerinden süper kahramana birbirinden farklı karakterlerle izleyiciyle buluşuyor.

8 bölüm olarak çekilen dizi, daha çekim aşamasındayken çok ses getirmişti. Erşan Kuneri dizisi, 13 Mayıs 2022 tarihinden itibaren Netflix’de izleyici ile buluşacak.

Netflix Türkiye’nin instagram hesabından yapılan paylaşımda, “Kuneri Film sunar: yedi film birden. #ErşanKuneri 13 Mayıs’ta sadece Netflix’te.” denildi.