Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz, Züleyha’ya verdiği sözle umudunu arttırıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz, Züleyha’ya verdiği sözle umudunu arttırıyor!

tarafından zk zk

Atv ekranlarında yarın akşam 29. bölümü yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha’nın içini umutla dolduracak sözler Yılmaz’dan geliyor.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadığı dizide Demir’in kendisine yaptığı psikolojik işkenceye karşı direnen Züleyha, Yılmaz’ın sözleriyle rahatlıyor.

Televizyongazetesi-Detay

Dizinin yeni bölüm tanıtımında Yılmaz, “Hayat bize ne getirirse getirsin, seni yanımdan ayırmayacağım” sözleriyle Züleyha’ya umut aşılıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz, Züleyha'ya verdiği sözle umudunu arttırıyor! 7

Yaşadığı hayata katlanmaya çalışan Züleyha, uzun bir aradan sonra bebeğine kavuşuyor.

Züleyha’nın tanıtımda oğluna “Sabret anneciğim sabret. Kurtaracak bizi baban. Seni de beni de kurtaracak. Seni benden kimse almayacak” sözleri dikkat çekiyor.

Züleyha ve Yılmaz arasında nasıl bir konuşma geçtiğini ise yeni bölümde izleyeceğiz.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 29. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Çukurova’da kilitler vuruluyor! Hünkar’ın ölümden döndürdüğü Züleyha’yı artık daha zor günler bekliyor. Felaketten felakete sürüklenen Züleyha artık yaşamak istemiyor, yaşadığı her saniye onu mahvediyor. Hünkar’ın kararıyla akıl hastanesine kapatılan Züleyha, hayatının kalanını orada mı geçirecek?

Her olayı yakından takip eden Saniye ve Gaffur, konağın büyük bir sırrına daha ortak oluyor. Yamanlar’ın sırlarını, sermayesi gibi kullanmaya meraklı Gaffur, bu sefer hedefine ulaşabilecek mi? Seher, Gaffur’un başına ne çoraplar örecek?

Olanlardan habersiz ofisinde oturan Demir karşısında Jandarma’yı görünce neye uğradığını şaşırıyor. Hakkında Fekeli’nin evini basıp Yılmaz’ı vurduğuna dair şikayet olan Demir parmaklıklar ardına geçiyor. Herkes Demir’i Jandarma’ya kimin şikayet ettiğini merak ediyor, Fekeli ve Yılmaz bile…

Elim bir kazayı daha atlatarak tekrar hayata dönen Yılmaz, gözlerini açar açmaz Müjgan’ı arıyor. Yılmaz, Müjgan’ı bir kez daha geri getirmeyi başarabilecek mi?