Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisine büyük moral veren gelişme!

Bir Zamanlar Çukurova dizisine büyük moral veren gelişme!

tarafından ker_def

atv ekranlarında Perşembe günleri izleyicilerle buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, kısa sürede büyük bir başarı kazandı. Yeni sezonun en başarılı yapımı olan dizi, aynı zamanda Cannes’tan da çok sevindirici bir haberle yine kendinden konuşturdu.

Dizi, Cannes’da en iyi drama listesindeki tek Türk dizisi oldu.

TİMS&B Productions Yapımı ATV dizisi “Bir Zamanlar Çukurova” Cannes’da gerçekleştirilen Mipcom 2018 Fuarı’nda “yılın en iyi ve trend draması” olarak anons edildi!

Dünyanın en büyük içerik fuarı Mipcom 2018’de her yıl The Wit adlı araştırma kurumu tarafından lanse edilen Fresh TV Fiction listesinde Atv’nin bu sezon yayına başlayan “Bir Zamanlar Çukurova” dizisi, listedeki tek Türk dizisi olarak yer aldı.

Dünyanın dört bir yanından televizyon kanalları, yapımcılar ve içerik üreten şirketleri buluşturan Mipcom Fuarı’nın gerçekleştiği, Cannes’da dünyanın en önemli starlarını ağırlayan Palais des Festivals et des Congrès’in Grand Auditorium salonunu dolduran 1000’i aşkın davetli dün “Bir Zamanlar Çukurova”nın anons edilişine tanıklık etti.

The Wit şirketinin düzenlediği ve Virginia Mouseler’in sunduğu Fresh TV listesinin bu heyecanlı anları dizinin yapımcısı Burak Sağyaşar tarafından görüntülendi.

Yapımını TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin yönetmeni Murat Saraçoğlu. Dizinin başrollerini Vahide Gördüm, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek üstleniyor. Perşembe akşamları yayınlanan dizi her bölümünde rating listelerinde gün birincisi oluyor.