Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisine öyle bir isim geliyor ki ortalığı birbirine katacak sırlarla dolu!

Bir Zamanlar Çukurova dizisine öyle bir isim geliyor ki ortalığı birbirine katacak sırlarla dolu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv ekranlarının sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, yeni sezon sürprizlerine devam ediyor.

Dizi, 2. sezonuyla da iddiasını sürdürürken, yeni oyuncuların ve karakterlerin katılmasıyla daha da heyecanlı hale geliyor.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği diziye katılan yeni karakter, izleyenlere büyük sürpriz olacak!

Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizide oynadığı yenge karakteriyle ekran izleyicisinin unutamadığı Esra Dermancıoğlu, Bir Zamanlar Çukurova’ya geliyor! Hem de ne geliş!

Dermancıoğlu, Behice Hekimoğlu isimli bir karakteri oynayacak.

Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde oynadıkları dizide Esra Dermancıoğlu’nun hayat vereceği Behice karakteri, sırlarıyla birlikte diziye dahil oluyor!

Dizide Melike İpek Yalova’nın oynadığı Müjgan’ın halası olan Behice, ortalığı birbirine katacak bir karakter!

Çıkarları için her şeyi yapabilecek, alımlı, flörtöz ve zeki Behice Hekimoğlu karakteri, diziye yeni bir heyecan katacak!

Her türlü sırra fena halde meraklı olan Behice, yaşadığı bir takım olayların ardından Adana’ya yeğeninin yanına sığınıp Fekeli’nin konağına yerleşecek.

Kendisini beklemediği kadar entrika dolu bir ortamın içinde bulmasına rağmen, kısa sürede ortama uyum sağlayarak olaylara dahil olmayı başaracak!

Esra Dermancıoğlu, önümüzdeki bölümlerde dizide rol almaya başlayacak!

İşte Dermancıoğlu’nun oynayacağı Behice Hekimoğlu:

Bir Zamanlar Çukurova dizisine öyle bir isim geliyor ki ortalığı birbirine katacak sırlarla dolu! 8

Bir Zamanlar Çukurova dizisine öyle bir isim geliyor ki ortalığı birbirine katacak sırlarla dolu! 9