Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova dizisini bırakan Uğur Güneş, yeni rotasını çizdi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisini bırakan Uğur Güneş, yeni rotasını çizdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -atv ekranlarında izleyicilerle buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisine geçtiğimiz haftalarda veda eden isimler arasına Uğur Güneş de katılmıştı. Vahide Perçin’in Hünkar’ının ardından bir başka önemli karaktere hayat ve Yılmaz olarak hikayenin merkezinde yer alan Uğur Güneş de Adana’da ayrılan isimler kervanına katıldı.

Bir süredir diziden ayrılmak istediği de bilinen oyuncu, sonunda amacına ulaştı ve artık yoğun set ortamından bir nebze olsun sıyrıldı. Sosyal medyada zaman zaman yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Uğur Güneş’in kendisini spora verdiği de fotoğraflarından anlaşılıyor.

Kaslarını güçlendirme çalışmaları yapan oyuncu, ayrıca yeni bir dizi anlaşmasını da çoktan yaptı. Faruk Turgut’un sahibi olduğu Gold Film ile anlaşan oyuncu, hazırlıkları devam eden Kanunsuz Topraklar isimli yapım ile 2021-2022 sezonunda hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisini bırakan Uğur Güneş, yeni rotasını çizdi! 8

Ekibin önemli bir hazırlık sürecinin ardından Mayıs ayında sete çıkması ve Eylül ayında da projenin ekranda izleyici ile buluşması bekleniyor. Uğur Güneş’e de bu süreçte dinlenmek için bir hayli zaman kalmış oluyor.

Takipçileri ise, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz’dan sonra eski tadını vermediği şeklindeki mesajlarıyla dikkat çekiyor. Hayranları sosyal medyada, “Yılmaz çok özledik seni, senden sonra Çukurova’nın tadı yok” diye yorum bırakıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisini bırakan Uğur Güneş, yeni rotasını çizdi! 9