Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Haminne’si Serpil Tamur’a özel bir makyaj mı yapılıyor?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Haminne’si Serpil Tamur’a özel bir makyaj mı yapılıyor?

tarafından zk zk

Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar’ın annesini oynayan Serpil Tamur, dizinin adeta gülümseyen yüzü.

Tamur, Haminne olmaktan hayli memnun. Peki 74 yaşındaki oyuncunun rolü için özel bir makyaj mı yapılıyor? Yüzündeki çizgiler ve beyaz saçları doğal mı?

22 yıllık oyuncu olan Serpil Tamur, Günaydın’a verdiği röportajda diziyle ve kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı.

Üniversitede eğitmenlik yapan 74 yaşındaki oyuncu, “Önemli olan yaş değil, ruh gençliği… Bu yaşta her şeye yetişebiliyorum” dedi. Dizide bir Alzheimer hastasını canlandıran Tamur, şöyle devam etti: “Hayata ‘Dün dünde kaldı, önemli olan yarın’ diye bakıyorum. Yaşıma göre uzun yaşadım. İşe yaradığın sürece yaşamanın önemi var.”

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Haminne'si Serpil Tamur'a özel bir makyaj mı yapılıyor? 7

atv dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’da Alzheimer hastası ‘Haminne’yi oynayan, tiyatro oyununda rol alan ve üniversitede ders veren 74 yaşındaki Serpil Tamur: Bu yaşta her şeye yetişebiliyorum. Önemli olan yaş değil, ruh gençliği. Hayata da ‘Dün, dünde kaldı, önemli olan yarın’ diye bakıyorum

Torunlarım, çocuklarım, damatlarım. Üç torunum var, yoğunlukta pek göremiyorum, ikisi Amerika’da. Yazın geliyorlar ya da biz gidiyoruz. Birini çok sık görüyorum, aynı sitede oturuyoruz. Torunumun oyunuma gelmesini çok istiyorum, nasıl bir oyunculuk yaptığım aklında kalır belki. Çocuk oyunlarına götürüyorum, hiç kıpırdamadan ilgiyle izliyor.

– Saçınızı bile boyamıyorsunuz, öyle değil mi?

Evet, geçen sene bıraktım. Bu rol bana geldiği andan itibaren boyamıyorum. Boyamam gerekirse boyarım, sıfıra vurmam gerekirse onu da yaparım.

– Oyuncuların botoks yaptırmasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Bu aslında kişinin kendini mutlu etmesi ve tatmin olmasıyla ilgili bir şey. Benim yüzümdeki çizgi ‘Haminne’ye lazım. Dolgu da yaptırabilirim, bu çizgilerin hepsi düzelir ama ben böyle çok mutluyum, ‘Haminne’yi seviyorum. Daha kostümümü giydiğim anda mutlu oluyorum. ‘Haminne’yi hissetmek beni mutlu ediyor. Her seferinde ‘Hastanede ziyaret ettiğim kişiler şu an nasıl tepki verirdi?’ diye düşünüyorum.