Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil hayatının en önemli sınavlarından birisine çıkıyor!

Pelin Akil hayatının en önemli sınavlarından birisine çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Akil, ikiz kız bebeğinin bakımı için uzun süredir kariyerine ara vermişti. Ünlü oyuncu, bir süredir provalarını sürdürdüğü Son 5 Yıl müzikali için büyük emek verdi. Şimdi bunu izleyicilere de gösterme zamanı.

Kaan Sekban ile Pelin Akil’in birlikte yer aldığı Son 5 Yıl müzikali, 11 Aralık Çarşamba günü Zorlu PSM’de izleyicilerle buluşacak. Bu, oyuncu için kariyerinde önemli ve büyük bir sınav.

Cathy ve Jamie için hazırlanan Pelin ve Kaan prömiyer öncesinde bir hayli heyecanlı. Cathy karakteri ile sahneye çıkacak olan Pelin Akil, instagram hesabından yaptığı paylaşımda yeni karakteri üzerinden heyecanını paylaştı.

İşte Pelin Akil’in yeni oyunu öncesinde yaptığı paylaşım:

Sevgili Cathy Hiatt,

Sana bu mektubu yeni başlayacak ve (bence) uzun olacak bir yolculuk olacak oyunculuk kariyerine başlamadan hemen öncesinde yazıyorum. Çok heyecanlısın, kaygılısın ,azıcık güvensizsin ,kalbin pır pır, heyecanın,yapabileceklerinin önüne geçmesin. Bu senin elinde,bunun da farkındasın. Yapabileceklerin hayalinde kurduklarından çok daha öte, inan ve denemekten asla vazgeçme. Seni yumuşak kalbinden öpüp yavaşça sahneye yolluyorum. Yolun açık olsun yetenekli kız…
@son5yilmuzikali ???? @lokmancitakphotography

Pelin Akil hayatının en önemli sınavlarından birisine çıkıyor! 7