Ana sayfa Sosyal Medya Fekeli sevgisi, Kerem Alışık’ın yüreğine sığmıyor!

Fekeli sevgisi, Kerem Alışık’ın yüreğine sığmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ali Rahmet Fekeli karakterine hayat veriyor.Özlü sözleri, farklı duruşu ve akıl dolu hamleleriyle bilinen Fekeli, dizinin en önemli karakterlerinden birisi.

Önceki bölümde rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Fekeli’nin diziden ayrılmaması için hayranları sosyal medyadan kampanya yapmıştı. Fekeli, kurtuldu ve diziye devam ediyor.

Kerem Alışık da 2019 yılında çok başarılı bir dönem geçirdiklerini ve geri dönüşlerin de çok iyi olduğunu söyledi. Katıldığı televizyon programında açıklamada bulunan Alışık, “Hakikaten şükrediyoruz,çünkü çok güzel, çok istediğimiz gibi dolu dulu, sıcak, temiz,bize olumlu dönüşleri olan bir yıl oldu 2019. Nasip inşallah 2020’ye. Aynı izleyi devam ettirmenin çabası ve mücadelesi içinde olacağız” diye konuştu.

Ali Rahmet Fekeli’nin kalbine sığdıramayacağı kadar büyük güzellikler yaşattığını anlatan Kerem Alışık, “Çok içselleştirildi, çok sevildi. Halkamız sağ olsun teveccühte bulundu ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.