Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova yenilendi, 3. sezon çok gürültülü olacak!

Bir Zamanlar Çukurova yenilendi, 3. sezon çok gürültülü olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da çekimleri devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yoğun bir çalışma yürütmekte olan ekip, koronavirüs pandemisi nedeniyle tedbirleri de elden bırakmıyor.

Dizinin çekimlerinden bazı fotoğraflar paylaşıldı ve heyecan da bir hayli arttı. Eylül ayında 3. sezonun başlaması bekleniyor, ancak tarih konusunda bir açıklama yapılmadı.

Vahide Perçin, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosuna katılan Nazal Kesal ve Furkan Andıç, büyük bir değişimin de simgesi…

Hikayenin izleyicileri sıkmaya başladığı bir dönemde pandeminin ortaya çıkması ve 3. sezona iki güçlü isim ile başlanılacak olması dizi adına çok büyük artılar.

Bir Zamanlar Çukurova yenilendi, 3. sezon çok gürültülü olacak! 7

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oyuncular buluştu ve birbirleri ile hasret giderdi. Furkan Palalı, ve Nazan Kesal’ın hangi karakterler ile hikayeye dahil olacakları ve cepheleri her gün değişen savaşta hangi tarafta yer alacakları merak konusu!

Bir Zamanlar Çukurova yenilendi, 3. sezon çok gürültülü olacak! 8

Görkemli konak ve Adana’nın tarihi dokusu eşliğinde çekimler devam ediyor ve ekip yeniden buluştuğu için de çok mutlu.

Bir Zamanlar Çukurova yenilendi, 3. sezon çok gürültülü olacak! 9

Geçen ayların ardından dinlenmiş ve çalışma azmiyle sete dönen oyuncular hem hasret giderdi hem de yeni sezon için yoğun tempoda çalışmaya başladı.

Bir Zamanlar Çukurova yenilendi, 3. sezon çok gürültülü olacak! 10