Ana sayfa Sosyal Medya Sümeyye Aydoğan herkes buraya baksın dedi, ortalık karıştı!..

Sümeyye Aydoğan herkes buraya baksın dedi, ortalık karıştı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de yaz dizisi olarak başlayan gençlik dizisi Duy Beni, yeni sezonda da ekrana gelmeye devam ediyor.

Pek çok genç oyuncunun tanınmasını sağlayan dizide ön plana çıkan oyunculardan biri de Sümeyye Aydoğan oldu. Daha önce Kahraman Babam ve Sadakatsiz isimli dizilerde küçük rollerde yer alan oyuncu, Duy Beni ile kariyerinde hızlı bir çıkışa imza attı.

Duy Beni dizisi sayesinde ise geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelmeye devam ediyor.

Sümeyye Aydoğan herkes buraya baksın dedi, ortalık karıştı!.. 8

Dizide ‘Melisa’ karakterini başarıyla canlandıran Sümeyye Aydoğan, “Herkes buraya baksın” notunu düştüğü son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

Oyuncunun karavanda verdiği poz kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Aydoğan’ın dizideki partneri Utku Coşkun da fotoğrafa, ”Yapıyorum bu işi ya’ yorumunu yaptı.

Sümeyye Aydoğan herkes buraya baksın dedi, ortalık karıştı!.. 9

Duy Beni’de’ Ozan’ karakterini canlandıran Utku Coşkun’un çektiği anlaşılan fotoğraflar, çok sayıda övgü dolu yorum aldı.

Güzel oyuncuya ilgi sosyal medyada da giderek artıyor. Takipçi sayısını kısa sürede artıran Sümeyye Aydoğan’ın fotoğrafları, ‘Seni çok seviyorum’ ve ”Bu kadar güzel olamazsın!’ şeklinde pek çok yorum alıyor.