Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da aşk iddiası söndü, Hilal Altınbilek rahatladı!

Bir Zamanlar Çukurova’da aşk iddiası söndü, Hilal Altınbilek rahatladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sergilediği performans ile büyük bir takdir kazandı. İki sezondur ekranda yer alan dizi başarılı gidişatını sürdürdü. Koronavirüs pandemisi nedeniyle dizinin çekimleri 3 aydır yapılmıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 3. sezon için da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Ekip, Ağustos başında toplanacak ve çekimler başlayacak. Önce stok bölümlerin çekilmesi bekleniyor. Ardından ise Eylül ayının 3. haftası gibi 3. sezonun başlama ihtimali bulunuyor. Hilal Altınbilek de Züleyha karakteri ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncu şimdilerde tatilde moral depoluyor.

Hilal Altınbilek’in canının sıkan bir iddia da sonunda bir kez daha yalanlandı. Aylardır ünlü oyuncunun Kerem Alışık ile yakınlaştığı ve aşk yaşadıklarına yönelik çeşitli iddialar ortaya atılmaktaydı. Ancak bu iddialar daha önce de yalanlanmasına rağmen yeniden gündeme geldi.

Hilal Altınbilek, Güvercinlik’te otelin şezlongunda kitap okuduğu bu dönemde, internet ortamında ve sosyal medyada ise Kerem Alışık ile aşk yaşadıkları iddiaları ara ara gündeme getiriliyor. Ancak Kerem Alışık’ın önceki gün Posta gazetesindeki röportajı bu iddiaları çürütmeye yetti. Hilal Altınbilek de bir süreliğine de olsa rahat bir nefes alabilecek.

Bir Zamanlar Çukurova'da aşk iddiası söndü, Hilal Altınbilek rahatladı! 7

Aşk hakkında konuşan Kerem Alışık, “Beni sorarsanız, ben en çok göğe vurgunum. Sonra denize sonra şiire… Pardon aşk mı demiştiniz! Ah şu yalnızlık! Nereye dönsem kemik gibi batıyor” diyerek yalnız olduğunu ifade etti.

Hilal Altınbilek, daha önce de rol arkadaşları ile sık sık aşk yaşadığı konusunda anılmıştı. Ancak ünlü oyuncu, arkadaşları ile ve daha çok yalnız başına kaldığı bir tatil süreci geçiriyor.

Bodrum tatilinde düzgün fiziği ile görüntülenen oyuncu, karantina döneminde kilo almayarak da dikkatleri çekti. Ünlü oyuncu fiziksel olarak dizinin yeni sezon çekimlerine hazır görünüyor.

Sezgin Kaymaz’ın Lucky isimli kitabını okuyan ünlü oyuncu, uzun süre güneşin altında kaldığı için teninin daha da kararması bekleniyor.