Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da Taner Ölmez ile Onur Tuna’nın bu yaptığına inanmayacaksınız!

Mucize Doktor’da Taner Ölmez ile Onur Tuna’nın bu yaptığına inanmayacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Youtube’da yayınlanan Senaryo Sohbetleri programının konuğu oldu. Dizide kötücül yaklaşımları ile izleyicileri rahatsız eden Açelya’ya başarıyla hayat veren oyuncu, hakkında yapılan olumsuz yorumlara da çok gülüyor.

Dizi setindeki arkadaşlarını anlatan Hayal Köseoğlu, Taner Ölmez’in sette çok komik birisi olduğunu belirtti. Dizide Ali Vefa olarak izlediğimiz Taner Ölmez, arkadaşlarını set ortamında bir hayli güldürmesi ile meşhur. Ancak ünlü oyuncu onlar gülerken, sakin kalabiliyor ve bu hali de herkesi çok sinir ediyor.

Hayal Köseoğlu,  “Taner çok komik ve muhabbet etmesi çok çok zevkli bir insan. Bir de çok rahat muhabbet edersin. Hoş sohbet derler ya. Taner’de sarkastik bir insan. Çok yerinde ve ince şakalar yapıp, iğnelemelerle çok güldürebilir insanı. Çok seviyorum o zekasını” diye konuştu.

Dizide Ferman karakterini canlandıran Onur Tuna’nın ise sette arkadaşlarına adeta ağabey gibi yaklaştığı ortaya çıktı.  Onur Tuna’nın tüm yakışıklılığına ve popülerliğine rağmen burnu havada birisi olmadığı da setten yansıyan detaylar arasında.

Mucize Doktor'da Taner Ölmez ile Onur Tuna'nın bu yaptığına inanmayacaksınız! 7

Hayal Köseoğlu, “Çok abi gibidir, onun da o yönünü seviyorum. Her türlü, her şeyi konuşabilirsin. Hayatımda bu kadar yakışıklılığının ve yeteneğinin, ünlü olduğunun farkında olmayan bir insan görmedim. Bu kadar mütevazi olamaz yani. Hiçbir burnu havadalığı yoktur. En sevdiğim huylarından birisi odur” dedi.

Hayal Köseoğlu dizinin setindeki herkesi komik bulduğunu ve herkes ile çok iyi anlaştığını ifade etti.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.