Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mucize Doktor dizisinde Hayal Köseoğlu’nun belalısı Fırat Altunmeşe!

Mucize Doktor dizisinde Hayal Köseoğlu’nun belalısı Fırat Altunmeşe!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Youtube’da yayınlanan Senaryo Sohbetleri programının konuğu oldu. Dizinin setindeki sürekli güldüklerini, eğlendiklerini ve çok iyi bir ortama sahip olduklarını anlatan Hayal Köseoğlu, en komik isimlerin ise Taner Ölmez ile Fırat Altunmeşe olduğunu açıkladı.

Hayal Köseoğlu, sette herkesin Fırat Altunmeşe’den uzak durmaya çalıştığına değindi. Bunun sebebi ise oyuncunun arkadaşlarını sürekli güldürüyor olması.

Oyuncu, “Bizim sette komik olmayan birisi yok. Ama esas benim belam Fırat Altunmeşe. Böyle bir şey olamaz, bu kadar güldüren birisi… Hepimizi güldüren. Hiçbirimiz Fırat ile göz göze gelmemeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Mucize Doktor dizisinde Hayal Köseoğlu'nun belalısı Fırat Altunmeşe! 7

Yakın plan çekimlerinde Fırat Altunmeşe’den kendisinden uzakta durmasını rica eden Hayal Köseoğlu, “Ağlamam gereken, ya da çok duygusal olmam gereken sahnelerde özel olarak Fırat’tan şunu rica ettiğim oluyor; ‘Fırat, Allah aşkına durmasana karşımda. Ben boşluğa oynayayım’ diyorum. Çünkü bazı şeyleri var o kadar komik ki. Bunu anlatamam, bunu yaşamak gerekir” dedi.

Murat Aygen’in aile dostları olduğunun altını çizen Hayal Köseoğlu, çok uzun yıllardır tanıdığını ve sevgi bağlarının Murat Aygen ile kuvvetli olduğunu ifade etti.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.