Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’da başrol oyuncusu ayrılıyor mu yoksa bu bir ters köşe mi?

Bir Zamanlar Çukurova’da başrol oyuncusu ayrılıyor mu yoksa bu bir ters köşe mi?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ilk 3 bölümüyle yeni sezonun en başarılı yapımı olduğunu göstermişti. 3. bölümü reytinglerde sıçrama yapan dizi artık Perşembe günlerinin sürükleyici yapımı olacağını sergiliyor.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü 4 Ekim Perşembe günü ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler olacağı merak konusu. Yılmaz’ın yakalanmasının ardından Züleyha artık Demir’in kıskacına iyice girecek.

4. bölüm fragmanına bakılırsa; intihar girişiminde bulunan Züleyha’yı kurtaracak kişi Hünkar hanım… Yılmaz ise idama mahkum ve sonunu bekliyor. Bu sahne acaba rüya olabilir mi? Şayet rüya değil ise başrol oyuncularından Uğur Güneş’in diziden ayrılacağı anlamı da taşır… Bu noktada bir ters köşe görebiliriz. Demir ise istediğini elde ediyor, Züleyha artık onun…

4. bölümden ilk fragmanındaki sahneler yeni bölümün çok heyecanlı olacağını anlatıyor.

İşte o fragman:

Peki dizinin 3. bölümünde neler olmuştu?

Adana’nın uçsuz bucaksız Çukurova’sına kaçıp, Yaman Çiftliği’ne sığınan aşıkların hayatı Hünkar’ın ailesini korumak adına verdiği karar üzerine tamamen değişiyor! Jandarmanın Yılmaz’ın peşine düşmesiyle, işler çığırından çıkıyor. Yaman Çiftliği’nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Hünkar, verdiği beklenmedik kararlarla seyircinin nefesini keserken, Züleyha tüm çaresizliği ile ona şefkat gösterene sığınıyor. Yılmaz’ı bekleyen zorluklar ise kan donduran cinsten.

Züleyha ve Yılmaz’ın başının dertte olması Gaffur’u ve Saniye’yi oldukça sevindirirken duruma üzülen isim Gülten oluyor. Gülten’in Yılmaz’a olan aşkı bu bölümde iyice açığa çıkıyor. Fakat öğreneceğini gerçeklerle yıkılması da an meselesi!

Züleyha’nın sıkıntıda olduğunu öğrenen Demir, ne gibi bir hamle yapacak? Hükmettiği topraklar gibi, günden güne aşık olduğu Züleyha’ya da hükmedebilecek mi?

Karnındaki bebeğiyle Yılmaz’ın hapse girmesi gerçeğiyle yüzleşen Züleyha, bu bölümde yapacağı fedakarlıklarla izleyiciyi büyülüyor.