Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da bomba ayrılık! Vahide Perçin ve Uğur Güneş’ten sonra bir ünlü daha ayrıldı

Bir Zamanlar Çukurova’da bomba ayrılık! Vahide Perçin ve Uğur Güneş’ten sonra bir ünlü daha ayrıldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde olaylar bitmek bilmiyor. 71. bölümde Vahide Perçin’in canlandırdığı Hünkar Yaman karakterine veda eden izleyiciler, hala bunun acısını yüreklerinde hissediyor. Hünkar’ın gidişinin ardından bir üzücü ayrılık daha yaşandı.

atv ekranlarında 3. sezonu başarıyla devam eden dizinin başından bu yana yapımda yer alan, güçlü bir oyunculuk sergileyen ve hikayenin de merkezindeki Yılmaz karakterinin vedası çok üzmüştü. Dizinin 78. bölümünde Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz, veda etmiş ve bir dönem kapanmıştı.

Hünkar Yaman karakterini öldüren Behice ise diziye katıldığından bu yana en sevilmeyen ve izleyicinin gıcık kaptığı bir karakter olarak dikkat çekti. Esra Dermancıoğlu’nun müthiş bir başarıyla canlandırdığı karakter için sosyal medyada öyle ağır sözler söylendi ki, bunun arka planında Dermancıoğlu’nun inandırıcı oyunculuğu çok etkili oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'da bomba ayrılık! Vahide Perçin ve Uğur Güneş'ten sonra bir ünlü daha ayrıldı 3

Ancak Bir Zamanlar Çukurova da artık Behice dönemi de kapanıyor… Dizinin 78 bölümü geride kaldı ve hikayede tempo hiç düşmeden devam edecek. Behice karakterinin yaptıklarının cezasını çekmesini çok isteyen dizi hayranlarına müjde, ayrılık çok uzakta değil…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Esra Dermancıoğlu’nun canlandırdığı Behice karakteri 7 bölüm sonra, yani 85. bölüm itibari ile diziye veda ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da bomba ayrılık! Vahide Perçin ve Uğur Güneş'ten sonra bir ünlü daha ayrıldı 4

atv’nin iddialı dizisinin hayranları şimdiden Behice’nin nasıl öleceğini merak ettiğini de söyleyebiliriz.

Behice’nin çevirdiği tüm dolaplar ortaya çıkacak, tüm entrikaları çarşaf çarşaf yere serilecek.

Behice’nin ölümünün nasıl olacağı ise heyecanın daha da yükselmesini sağlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova'da bomba ayrılık! Vahide Perçin ve Uğur Güneş'ten sonra bir ünlü daha ayrıldı 5