Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir için çok güzel bir gün, işte büyük bir başarı daha!

Demet Özdemir için çok güzel bir gün, işte büyük bir başarı daha!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile gönülleri fetheden, izleyicileri ekran başından farklı duygulara sürükleyen ve hikayeyi de inandırıcı kılan performansıyla alkışlar Demet Özdemir’e gidiyor…

Ünlü oyuncu sadece yer aldığı dizilerde ya da reklam filmlerindeki etkileyici performansıyla değil, aynı zamanda sosyal medyadaki gücüyle de çok konuşulan isimler arasında bulunuyor.

Instagram hesabını hem yerli hem yabancı milyonlarca kişi takip ediyor. Her paylaşımı ışık hızıyla tüm sosyal mecralarda binlerce kez paylaşılıyor ve hakkında her gün farklı dillerde birçok hayranı tarafından övgü dolu yorumlar yapılıyor. Böyle bir güce sahip olmak herkese nasip olmaz.

Demet Özdemir bunu başaran çok az sayıdaki oyuncudan birisi… Instagram hesabının bugün 12 milyonu geçmesi de bu büyük başarısının bir başka göstergesi oldu.

Demet Özdemir’in instagram hesabının 12 milyonu geçmesinin ardından “Güzel gün” notuyla yayınladığı paylaşımı da daha fazla anlam kazandı.

Hayranları, ünlü oyuncuya yine iltifatlarda bulundu yine kalp bırakıldı yine ateş gibi göründüğünü belirtenler oldu…

blank

Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum ile birlikte Demet Özdemir sosyal medyada da güçlü yürüyüşüne devam ettiğini bir kez daha gösterdi.