Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Demir’in kılı bile kıpırdamadı ama herkesin ağzı açık kaldı!

Bir Zamanlar Çukurova’da Demir’in kılı bile kıpırdamadı ama herkesin ağzı açık kaldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
atv ekranlarında 11. bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final sahnesinde Züleyha’nın çektiği rest ile birlikte yeni bölüm için merak daha da arttı.

Çocuğunu alıp çiftlikten kaçmayı başaran Züleyha, Demir’in ısrarlı takibi sonucu bindiği otobüste bulundu.

İstanbul’a gitmek için yola çıkan Züleyha’nın bir anda Demir’i karşısında bulmasıyla yaşadığı şok onu şok bir noktaya getirdi.

Geçtiğimiz hafta Demir’i vurmak isterken önüne atlayan Hünkar, Yılmaz’ın kurşunuyla vurulmuştu. Aynı anda silahını ateşleyen Demir de Yılmaz’ı vurmuştu. Yılmaz’ın kıl payı ölümden dönerken, Hünkar ağır bir ameliyatın ardından iyileşip konağa döndü.

Yılmaz, olaylardan haberi olmadığı için Züleyha’nın kendisini tuzağa düşürmeye çalıştığını ve bunu neden yaptığını bir türlü anlayamıyordu.

Bir Zamanlar Çukurova'da Demir'in kılı bile kıpırdamadı ama herkesin ağzı açık kaldı! 7

Züleyha ise büyük aşkı Yılmaz’a kavuşmak için oğlu Adnan’ı da tehlikeye atmaktan çekinmedi. Bir şekilde konaktan kaçmayı başaran Züleyha, eline Demir’in silahını almayı da unutmamıştı.

Demir onu yakaladığında oğlunu elinden alıp Züleyha’ya nereye gitmek istiyorsa oraya gidebileceğini söyleyip çok zor bir durumda bıraktı.

Zalimliğini yine gözler önüne seren Demir, bebeğini almak isteyen Züleyha’ya onu vermedi.

Ne yapacağını bilemeyen Züleyha, cebindeki silahı çıkarıp alnına dayadı. Demir’in gözü öylesine dönmüştü ki Züleyha’ya “Çek tetiği” deyip gözünün içine içine baktı.

Diziyi izleyenleri şoke eden sahnede Demir’in kılının bile kıpırdamaması, hatta Züleyha’nın yanına gidip gözünün içine bakıp tetiği çekmesini beklemesi çok şaşırttı.

Züleyha tetiğe dokunduğu anda da dizi bölüm finali yaptı.

Züleyha tetiği çekecek mi sorusu kafaları kurcalarken iki ihtimal var gibi görünüyor, silah zaten boş, Züleyha yapamayacak ya da Demir onu engelleyecek!

İşte dizinin o çarpıcı final sahnesi…