Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’da hikaye geldi büyük bir açmazda tıkanıp kaldı!

Bir Zamanlar Çukurova’da hikaye geldi büyük bir açmazda tıkanıp kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – atv ekranlarının sevilen yapımlarından Bir Zamanlar Çukurova, dizisinin 42.yeni bölümü 31 Ekim Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Mucize Doktor’un müthiş reyting başarısına rağmen geçen yıldan elde ettiği kemik izleyicisini ekran başına oturtmayı sürdüren dizide son dönemde dikkat çeken bir açmaz var.

Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha karakteri Demir ile evli… Ancak Yılmaz’a da deli gibi sevdalı… Dizinin başından bu yana durum böyle. Ancak Yılmaz da Müjgan ile evli…

Yani iki evli insan, ayrıca Züleyha’nın bir de çocuğu var… Şimdi senaristler Züleyha’yı Yılmaz ile de yazsalar, Demir ile de yazsalar bu açmaz yüzünden izleyiciler ekran başında ikiye bölünüyor.

Kimi dizi takipçileri Züleyha’nın gençlik aşkı Yılmaz’a geri dönmesi gerektiğini ve bunun hakkaniyetli olacağını düşünüyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da hikaye geldi büyük bir açmazda tıkanıp kaldı! 8

Ancak, ikisinin de artık yeni bir hayatları olduğu ve eşlerine sadık kalmaları gerektiğini söyleyen de başka bir kitle var.

Sonuç olarak dizinin hayran grupları adeta ortadan ikiye bölünmüş durumda.

ZülMaz mı yoksa ZülDem mi? İşte bu noktada fikirler çatışıyor. Senaristler hangi yöne doğru bir hikaye yazsa bir diğer grup buna tepki gösterecek.

Hilal Altınbilek’in sosyal medya paylaşımlarında bu sorunsalın hemen kendini belli ettiğini yorumlarda görebilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova'da hikaye geldi büyük bir açmazda tıkanıp kaldı! 9

Takipçiler Züleyha’yı eski aşkına dönmeye de çağırıyor, Demir’e sadık kalmaya da…

Sonuçta ortada bir de toplumsal ahlak gerçeğimiz var.

İkisi de evli, ikisinin de eşleri var. Sonuçtu ZülMaz durumu bir yasak aşkı da beraberinde getiriyor ve dizinin çekildiği dönem düşünülür ise çok da gerçekçi bir durum değil…