Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Hilal Altınbilek, bakın nasıl Züleyha’ya dönüşmüş?

Bir Zamanlar Çukurova’da Hilal Altınbilek, bakın nasıl Züleyha’ya dönüşmüş?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Atv’de 4. bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova’da oynayan Hilal Altınbilek, Karagül dizisindeki Özlem’den sonra yeni dizisiyle dikkat çekiyor.

Karagül’ün sevilmeyen kızı Özlem, şimdi Bir Zamanlar Çukurova’da hikayesiyle izleyenlerin yüreklerini dağlıyor.

Başarılı performansıyla dikkat çeken oyuncu, Züleyha olabilmek için yaşadığı imaj değişikliğini, atv’nin Dizi Tv programına anlattı.

Büyük aşkı Yılmaz ile birlikte kaçtıkları çiftlikte başlarına gelenlerin heyecanla izlendiği dizide, Züleyha olarak karşımıza çıkan Altınbilek, oyunculuğuyla da konuşuluyor.

Altınbilek, 70’li yılların anlatıldığı dizideki Züleyha olabilmek için bazı süreçlerden geçtiğini söyledi.

Dizinin çekildiği Adana’yı çok sevdiğini ve Çukurova’nın ve Adana’nın büyülü atmosferinde çekim yapmaktan dolayı mutlu olduğunu anlattı.

Bir Zamanlar Çukurova'da Hilal Altınbilek, bakın nasıl Züleyha'ya dönüşmüş? 7

Güzel oyunu, Züleyha olabilmek için geçirdiği aşamaları da şöyle anlattı:

“Dizi için en başta imajımızı yeniledik. Çok güzel bir ekiple çalışıyoruz. Baştan aşağı saç, makyaj, kostümler. Daha sona tavır, telaffuz bunlara dikkat ederek ilerledik. Günümüzden ayırmak için belli şeyleri yaptık.”

Dizinin çekimlerinde çok heyecanlandıklarını, gerçek duyguların olduğu bir proje olduğunu da ifade eden Altınbilek, “Gerçekten seyircinin bir takım günlük, genel sıkıntılarını bırakıp başka bir hayata dahil olduğu bir iş” ifadesini kullandı.