Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da izleyiciler 2 parçaya ayrıldı!

Bir Zamanlar Çukurova’da izleyiciler 2 parçaya ayrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova, atv ekranında 2. sezonunu yaşıyor. Çekimlerine Adana’da devam edilmekte olan dizide, oyuncu-karakter seçimindeki başarı dizinin yüksekte kalmasını da sağlıyor. Mucize Doktor gibi sezonun en iyi dizisinin karşısında Bir Zamanlar Çukurova, birçok yapımdan çok daha iyi performans sergiliyor.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizide, izleyicilerin ikiye ayrıldığı konu aşk meselesi. Evli ve çocuklu bir kadın olarak Züleyha’nın yine evli ve çocuklu olan Yılmaz ile olan münasebetine yönelik izleyici görüşleri sosyal medyada çok dikkat çekiyor.

Bir grup izleyici Yılmaz ile Züleyha’nın içinde bulundukları tüm bu şartları bir kenara bırakarak yeniden aşklarını yaşamasını istiyor. Diğer izleyici grubu ise artık gerçeklerin kabul edilmesini ve Yılmaz-Züleyha aşkı meselesinin kapatılmasını arzu ediyor.

İşte bu iki izleyici grubunun sosyal medyadaki yorumlarını sıklıkla görebilirsiniz. Kimilerine göre Yılmaz ve Züleyha’nın oynaşmaları ahlaksızlık… Kimileri ise bu durumu aşkın gücü olarak görüyor… Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyicilerde büyük kırılmaya yol açabilecek konu da bu…

Senaristler ne tarafa yönelse bir grup izleyiciyi kızdıracak. O yüzden de sürekli ortada gelgitli sahneler yazılıyor.