Ana sayfa Dizi Haberleri Taner Ölmez, Mucize Doktor’da Müslüm Baba taklidi yaptı!

Taner Ölmez, Mucize Doktor’da Müslüm Baba taklidi yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncusu Taner Ölmez, Ali Vefa karakterine hayat veriyor. Dizinin 22. bölümünde Ali Vefa, Nazlı’ya olan aşkını belli etmeden hayatın kendisi için çok iyi geçtiğini hareketleri ile göstermeye çalışıyor. Bu aslında Ferman’ın ona flörtler konusunda verdiği taktik. Tabii Ali Vefa her şeyi çok belli eden tavrı ile yine izleyicileri gülümsetecek.

Fragmanda Ali Vefa’nın “Her şey yolunda,hayat devam ediyor” dediği anlardaki halleri ile Müslüm Gürses’i hatırlattığını düşünen izleyiciler, sosyal medyada mesajlarıyla dikkat çekti. Hatırlanacağı gibi Taner Ölmez, Müslüm filminde ünlü sanatçının kardeşi Ahmet Akbaş’ı canlandırmıştı.

Ölmez dizide sergilediği performans ile kariyerinin de zirvesinde yer alıyor. Dizinin bu kadar çok izlenmesinin sebebi de Taner Ölmez’in Ali Vefa karakterini mükemmel canlandırması.

İzleyiciler dizinin gidişatından ve her yeni bölümde ilgi çekecek konuların bulunmasından memnun.İşte 22. bölümden ilk görüntüler: