Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Melike İpek Yalova acı gerçeği gözler önüne serdi

Bir Zamanlar Çukurova’da Melike İpek Yalova acı gerçeği gözler önüne serdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 2. sezonuyla devam etmekte olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çekimler Adana’da yapılmakta. Koronavirüs nedeniyle sette dezenfektan çalışmaları yapıldığı biliniyor ama sete ara verildiği bilgisi gelmedi.

Dizide Müjgan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melike İpek Yalova, instagram hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüs konusunda bir garip halde olduğunu belirtti.Oyuncu dizide Müjgan’ın intihar düşüncesiyle küvete girdiği fotoğrafı paylaştı ve bunun kendisini ne kadar etkilediğinden bahsetti.

Bir Zamanlar Çukurova'da Melike İpek Yalova acı gerçeği gözler önüne serdi 7

Yalova, “Bu bizim diziden bi kare ve bi garip oldum görünce. Çünkü yaşamın kıymetini çok acı bi şekilde anladığımız bi süreç” diyerek tüm dünyanın salgın karşısında kaldığı çaresizliğe değindi.

Oyuncu bugün tesadüfen bir doktorun fotoğrafını da gördüğünü belirtti ve “Elindeki kağıtta ‘ben sizin için işteyim lütfen siz de benim için evde kalın’yazmış. Tüm sağlık personelleri canları pahasına oradalar cidden. Öyle tahmin ediyoruz hepiniz de bunu biliyorsunuz ve evlerinizdesiniz. Elimizden gelen başka bir şey şimdilik yok ama en azından bu gece bi can yoldaşlığı isterseniz ekranda olacağız.. Sizleri seviyorum, ne olur kendinize dikkat edin tamam mı” diye mesaj bıraktı.