Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da merakla beklenen karar açıklandı!

Bir Zamanlar Çukurova’da merakla beklenen karar açıklandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova ekrana geri dönüyor… İlk 2 sezon büyük başarılar kazanan dizinin 3. yeni sezonunda bambaşka olaylar yaşanacak. Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek yaptığı açıklamada, kendisini bile çok heyecanlandıran bir sezon geldiğinin müjdesini vermişti. Oyuncu, ayrıca kafasındaki diziyle ilgili birçok sorunun da cevaplanacağını anlatmıştı.

Dizinin ekibi bir süredir Adana’da stok bölümlerin çekimlerini gerçekleştirmekteydi… Bir Zamanlar Çukurova’nın 3. sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda da atv’nin kararı bekleniyordu. İşte o karar verildi. Dizinin ekrana dönüş tarihi duyuruldu.

atv’nin iddialı dizisi 64. yeni bölümü ile 17 Eylül Perşembe akşamı izleyicisi ile buluşacak. Bilindiği üzere dizinin rakibi olan Mucize Doktor da ikinci sezona aynı tarihte başlayacak. Yani Perşembe rekabetinde atv, bir hafta bile geriden gelmeyi kabul etmedi…

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Nazan Kesal ve Furkan Palalı’nın katılması ile birlikte bambaşka olaylar yaşanacak. 3. sezon hikaye hızlı akacak ve izleyiciler birçok sorunun cevabını bulacak.

İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 17 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 64. bölümünden yeni görüntüler: