Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’de başlayan dizi, milyonların gönlünü çaldı!

TRT1’de başlayan dizi, milyonların gönlünü çaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları artık izleyiciler için Gönül Dağı gerçeği var. Her hafta yeni bölümü heyecanla bekleyen dizi takipçileri ilk 6 bölümlük performansıyla diziden bir hayli memnun. Bozkırda bir Anadolu masalı Gönül Dağı, 7. bölümüyle 5 Aralık Cumartesi 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak.

Dilek’in artık kasabada kalmaya karar vermesi ve Taner ile de aşka doğru adım atması dizi hayranlarını bir hayli mutlu edecek. Dizinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Taner’in ve Dilek’in uçma hayalleri gerçek oldu… Bir başka hayal daha kurmuşlardı. Birlikte bir gelecek… İşte o hayalin de ilk adımlarını 7. bölümde atacaklar.

Taner ve Dilek eski günlerdeki gibi buluşacak ve Taner bu işin adını koymaya niyetli… Gönül Dağı dizisinin 7. bölümü de hem neşeli hem de duygusal sahneleri ile izleyicileri bir hayli etkileyecek. Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan da başrolde birbirlerine çok yakıştı. Enerjileri tuttu, uyumlu bir dizi çifti oldular ve başarının en önemli payı da bu iki isme gitti.

Sosyal medyada yapılan yorumlara bakılır ise, dizinin hayranları yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Her hafta Cumartesi’nin gelişini hasretle isteyenler çoğunlukta. “Biz bir hafta nasıl dayanacağız” diye yorum bırakan dizinin takipçileri, hikayeden ve oyuncuların performansından da çok memnun.

TRT1’e böyle bir dizi yaptırdığı için teşekkür eden ve Gönül Dağı’na tutuklu kalan milyonlar olduğunu da söylemeden geçmeyelim. İşte dizinin 5 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak 7. yeni bölümünden ilk fragman: