Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da tecavüz sahnesinin bilinmeyen detaylar ortaya döküldü!

Bir Zamanlar Çukurova’da tecavüz sahnesinin bilinmeyen detaylar ortaya döküldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin youtube kanalına konuşan Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Gülten karakterine tavsiyeler verdi. Aslında bu şekilde senaristlere de mesaj göndermiş olan oyuncu, “Her şeye ağlamasın. Bu tepkiyi çok alıyorum gerçekten. Ama o kadar duygusal bir karakter ve duygularının dışa vurumu ağlayarak oluyor. Onu seçmiş kendine metot olarak. Bence bu kadar ağlama Gülten derim” şeklinde konuştu.

Gülten’in Rüzgar Aksoy’un canlandırdığı Ercüment tarafından tecavüze uğradığı sahne ile ilgili de konuşan Selin Genç, en zorlandığı sahnenin bu olduğunu söyledi. Oyuncu, “Gerçekten iliklerime kadar o deneyimi yaşadığımı hissettiğim, gerek kamera arkasında gerek kamera önünde çok büyük efor sarf ettiğim, gerçek görünmesi için çok uğraştığım ve etkilendiğim biricik sahnelerim” ifadelerini kullandı.

Bir Zamanlar Çukurova'da tecavüz sahnesinin bilinmeyen detaylar ortaya döküldü! 8

Müştemilat sahnelerinde çok güldüklerini belirten Selin Genç, Demir Yaman’a da çok güldüklerini özellikle de Bülent Polat’ın canlandırdığı Gaffur ile Demir Yaman ikilisinin sette herkesi güldürdüğünü söyledi. Oyuncu, “Demir Yaman’ın Gaffur ile bir araya gelişleri, o sahneler… Özellikle Bülent Polat’ın Gaffur karakterinin her sahnesinde gülmekten çekememek var. Çünkü gözlerinin içi gülüyor. Ağlarken bile onun gözünün içi gülüyor. Ruhundan neşe fışkıran bir karakter” diye konuştu.

Adanalı olduğuna yönelik internette yanlış bilgiler olduğunu da belirten oyuncu, İstanbul’da doğduğunu ve bu şehirde büyüdüğünü belirterek de önemli bir düzeltme yaptı.

Bir Zamanlar Çukurova'da tecavüz sahnesinin bilinmeyen detaylar ortaya döküldü! 9

3 yıldır Adana’da bir otelde yaşadığını ve bunun çok zor bir deneyim olduğunu anlatan oyuncu, insanların ise kendisini hiç zorlamadığını belirtti. Adana halkının sanata ve sanatçıya çok alışkın olduğunun altını çizen oyuncu, İstanbul’da bu kadar rahat olmadığını ifade etti.

Selin Genç ayrıca Mersin’de denize girmenin keyfini yaşadı. O anları instagram hesabından yayınlayan oyuncu, “Mersin güneşi… Kar fotoğrafı atamıyoruz belki ama kışın yüzebiliyoruz” ifadelerini kullandı.