Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da ‘yuh artık bu kadar da olmaz’ tepkisi!

Bir Zamanlar Çukurova’da ‘yuh artık bu kadar da olmaz’ tepkisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2. sezonuyla atv ekranında Perşembe akşamları yeniden izleyicisi ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova, ilk sezonu gibi gücünü koruyor… Dizinin oyuncu kalitesi, hikayesi, çekim mekanları ve çekim kalitesi izleyicileri ekran başında tutmaya yetmekte…

2.sezona da fırtına gibi başlayan Bir Zamanlar Çukurova’da Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık başrolleri paylaşmakta.

Yılmaz ve Züleyha’nın yeniden birleşme ihtimalinin güçlenmesi, kırık kalpler Müjgan ve Demir’in durumları. Hünkar’ı kurtarmak için Yılmaz’a karşı dik duran Fekeli’nin yaşam mücadelesi, dizinin her yeni bölümünün heyecanla beklenmesini sağlamakta.

Demir ve Yılmaz hapiste hem de aynı koğuşta kozlarını paylaşacak. Yılmaz ise Demir’in hayatını elinden almak için harekete geçecek.

Züleyha, aşkına sahip çıkarken ufakta bir Yılmaz-Züleyha aşk hikayesinin iyice ortaya çıkması heyecanın katlanmasını sağlıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da 'yuh artık bu kadar da olmaz' tepkisi! 8

Demir karakterine üzülenler de var… Onca zulmüne rağmen Züleyha’ya karşı beslediği büyük aşk kimi izleyiciler için Demir-Züleyha ikilisinin devamını istemeleri sonucunu doğuruyor.

Zaman zaman sosyal medyada da ZülDem etiketleri ile paylaşım yapılmakta.Ancak dizinin birçok hayranı bu görüşe son derece karşı ve tepkilerini de dile getiriyor.

Hilal Altınbilek’in paylaştığı 37.bölüm 2. fragmanına yapılan yorumlar da Züleyha ile Yılmaz’ı birlikte görmek istediklerini belirten izleyici yorumları ile dolu.

Bir izleyicinin şu mesajı ortak görüş gibi: “Haydi bastır Züleyha… Hala ZülDem diyen varsa cidden yuh artık. Yılmaz, Demir’in çocuğu olduğunu bildiği halde kabul etti. Kim bilir kendi çocuğu olduğunu öğrenince ne yapacak?”

Bir Zamanlar Çukurova'da 'yuh artık bu kadar da olmaz' tepkisi! 9

Züleyha yine hamile ama bu sefer Demir’den… Yani ortak çok karışacak… İlk çocuğu Yılmaz’dan ikinci çocuk Demir’den…

Demir karakterini savunanlar da çok… “Evli bir adam hala eski sevdiğine gidiyor ve Züleyha’dan vazgeçti. Demir her şeye rağmen vazgeçmedi. Bu da Demir’in farkı” diyen bir izleyici destek bulmakta.

Demir ve Yılmaz’ı tutan, iki karakterden birisini haklı gören izleyiciler adete ikiye bölünmüş durumda.

Tüm bu sosyal medya yankıları da gösteriyor ki, Bir Zamanlar Çukurova, 2. sezonunda da hep gündemde olacak.

İşte Hilal Altınbilek’in paylaşımı:

37.Bölüm 2.Fragmanımız Yayında? ⚜ #BirZamanlarÇukurova ⚜