Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid başka hiçbir diziye benzemiyor, bir kez takılan kurtulamıyor!

Payitaht Abdülhamid başka hiçbir diziye benzemiyor, bir kez takılan kurtulamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz- Payitaht Abdülhamid her bölüm bir başka, izleyiciler her yeni bölümde farklı bir tat aldıklarını belirten yorumlar yapmakta.

Cuma akşamları TRT1 ekranında 4. sezonu ile ekranda yer almaya devam eden Payitaht Abdülhamid dizisi, bu hafta 90.bölümüyle geliyor…

Bülent İnal, Özlem Conker, Devrim Yakut, Hakan Boyav, Gürkan Urkan, Başak Daşman gibi önemli isimlerin yer aldığı geniş kadrosu ile dikkat çeken dizinin izleyicileri ise her hafta yeni bölümden ayrı bir tat aldıklarını belirten yorumlarıyla sosyal medyada diziyi gündemde tutuyor.

Bülent İnal’ın oyunculuğuna yönelik hayranlık da dikkat çekiyor…Birçok dizi izleyicisi İnal için “Ulu Hakan” göndermesi yaparken, çok sayıda da iltifatta bulunmakta.

Bülent İnal, 90. bölüm 2. fragmanını instagram hesabından paylaştı. Yine benzer övgü dolu yorumlar geldi.

Bir izleyici ise birçok Payitaht Abdülhamid hayranının diline tercüman olan şu yorumda bulundu.

“Bazı diziler sezon atladıkça tad vermiyor, ‘eskisi gibi değil’ diyoruz, izlemeyi bırakıyoruz.Ama Payitaht tam tersi.. Her bölüm bir öncekinden daha güzel oluyor. Ve bu karakterleri canlandıran sizler emeginize yüreğinize sağlık.”

Her yeni bölümü nefessiz izlediğini belirten dizi hayranları da Cuma günlerini iple çektiklerine yönelik yorumlarda bulunmakta.

İşte Bülent İnal’ın paylaşımı:

????