Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Fekeli’si Kerem Alışık’ın kalbi yorgun düştü!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Fekeli’si Kerem Alışık’ın kalbi yorgun düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok ünlü isim gibi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başarıyla yoluna devam eden, Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık da koronavirüsten korunmak için büyük dikkat sarf ediyor.

Babası Sadri Alışık’ı doğum yıldönümünde mezarı başına gidemeyen Kerem Alışık, anma töreninin yapılamamasının üzüntüsü içinde. Salgın nedeniyle kabir başındaki buluşma iptal edilirken, instagram hesabından bir paylaşım yapan oyuncu mesafelerin sevmeye engel olmadığını hatırlattı.

5 Nisan 1925’te dünyaya gelen Türk sinemasının usta aktörü Sadri Alışık, 18 Mart 1995 tarihinde hayata gözlerini yummuştu. Babasına hitaben mesaj yayınlayan Kerem Alışık, hem babasının hem de annesinin vefatları sonrasında kalbinin yorgun, puslu, bulutlu ve hüzünlü olduğunu da ifade etti.

İşte Kerem Alışık’ın babasına seslenişi: “Sevgili Sadri̇ babacığım.. istediğin hayır duamızı eksik etmedik hiç.Sen hep kalbimiz’de hep duamız’da oldun… Mesafenin ne önemi var.. mesafeler sadece dokunmaya engel sevmeye değil ki… Ama biliyorsun babalar farklıdır .. onlar dua gibidir görünmese de dokunur evladına..

İyi ki doğdun iyi ki varsın Sadri̇ Alışık .. Fakat söylemeden geçemeyeceğim; Annem ve sen gittiğinden beri öyle yorgun öyle puslu ve bulutlu bir hüznü taşıyor ki kalbim.. Bıraktığınız bütün mutlulukları harcadım artık yalnız bile değilim… #sadrialışık ”