Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisi iyi reytingler aldı ama zirveden düştü!

Kuzey Yıldızı dizisi iyi reytingler aldı ama zirveden düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Koranavirüs salgını artık her şeyi yavaş yavaş değiştiriyor. Bu değişimlerden birisi de izleyicilerin ekranda haberlere olan ilgisinin son derece artmış olması. Zaten çok izlenen Fox Ana Haber Bülteni’nin artık daha da çok izlenmekte olduğu, dizilerin bile reyting rakamlarının üzerinde başarılar sergilediğini görebiliyoruz.

Kuzey Yıldızı gibi özellikle total grubunda çok etkili bir dizinin 10.07 reyting ile birincilik koltuğuna oturamaması, Fox Ana Haber’in bir başarısı aslında… Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Bülteni 4 Nisan Cumartesi akşamı tüm kategorilerde birincilikler elde ederek dizilerin önüne geçti.

Kuzey Yıldızı dizisi iyi reytingler aldı ama zirveden düştü! 8

Cumartesi akşamlarının doğal birincisi olarak daha önce bildiğimiz Kuzey Yıldızı ise totalde ikinci sırada, AB ve ABC1 kategorilerinde ise Survivor’dan sonra 3.sırada kendisine yer buldu. ABC1 grubunda 6.84 ve AB grubunda 4.99 reytingler elde eden Kuzey Yıldızı müthiş başarısını sürdürüyor belki ama, bir hafta olup bir hafta olmaması izleyicilerin de diziye olan sadakatini düşmesi sonucunu doğuruyor.

4 Nisan Cumartesi reytinglerinde TRT1’in sevilen dizisi Kalk Gidelim ise total grubunda ilk 10 program arasında yer alamadı. AB grubunda ise 4. sırada bulunarak başarısını sürdürdü. Dizinin ABC1 grubunda da 6. sırada günü tamamladığını belirtelim.

İşte 4 Nisan Cumartesi reytingleri:

Kuzey Yıldızı dizisi iyi reytingler aldı ama zirveden düştü! 9