Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç’i sokakta tanımak neredeyse imkansız!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç’i sokakta tanımak neredeyse imkansız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Gülten karakterini Bir Zamanlar Çukurova dizisi izleyicileri pek bi sever. Özellikle saflığı ve masumiyetinin yanı sıra Ercüment’in tecavüzüne uğradıktan sonra da Gülten, izleyicilerin en çok üzüldüğü isimlerden birisi.

Gülten’i başarıyla canlandıran Selin Genç de bu rol sayesinde adını geniş kitlelere duyurmayı başardı.

Ancak Selin Genç’i sokakta görenler onu Gülten’e pek de benzetemiyorlar… Dizide saf, makyajsız en doğal haliyle yer alan Selin Genç, sokakta ise modern kıyafetler ve makyajlı gezince birçok izleyici ilk başta o olduğuna inanamıyor.

atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan genç oyuncu, sokakta yaşadıklarıyla ilgili şunları söyledi:

“Çok doğal bir karakteri canlandırmak biraz makyajsız olmayı, daha doğal görünmeyi gerektiriyor. Dışarıda beni makyajla, saçım açık, kıyafetlerim değişmiş daha modern görünce şaşırıyorlar. Diyorlar ki, ‘Sen dizideki gibi değilsin.’ Önce bir tanıyamadık, emin olamadık diyorlar. Farklı göründüğümü söylüyorlar.”

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç'i sokakta tanımak neredeyse imkansız! 7

Dizi sayesinde hayalini kurduğu bir mesleğe sahip olduğunu da belirten Selin Genç, kendisini bir hayli şanslı hissediyor.

Genç, “İş hayatıma sevdiğim, hayalini kurduğum bir meslekle başladım. Çok meslek dışında bir hayal kurdurmadığı için bu sektör, şu anda hayatımda değişen önemli şeyler yok. Tabii ki maddi – manevi kendimi daha güçlü hissediyorum. Çünkü herkese nasip olacak bir şey değil, hayalini kurduğu bir işin içinde olmak” diye konuştu.