Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Müjgan’ı Melike İpek Yalova’yı çıldırtan olay!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Müjgan’ı Melike İpek Yalova’yı çıldırtan olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisinde rol alan ünlü oyuncu Melike İpek Yalova, izlediği videodan çok etkilendi. Bir adamın yavru bir köpeği betona vurarak öldürdüğü görüntüleri dehşet içinde izleyen oyuncu, sonrasında da instagram hesabından paylaşımda bulundu.

Hayvan haklarına duyarlılığını sıklıkla sergileyen Melike İpek Yalova, bu kişinin en ağır cezası olmasını istiyor. Oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımda videoyu yayınlayamadığını belirterek,”Tekrar görmek zorunda kalacağım ve bunu bir kere daha yapamayacağım” diye belirtti.

Bir insanın en gerçek halinin hayvana davranışı ile belli olduğunu yazan oyuncu, “En gerçek hali bu olan hiçbir mahlukun da aramızda dolaşma hakkı olmamalı. Dünyadaki hemen hemen bütün pislikler suç sicillerine göre önce hayvana işkenceyle başlarlar. Bu benim yorumum değil, istatistik. Hayvana şiddet bir gösterge” diyerek bilgi paylaştı.

İzlediği görüntülerle ciğerinin söküldüğünü ve bunu yapan kişinin hapse girmesi gerektiğini anlatan Melike İpek Yalova, hukukçulara da hayvana şiddeti engelleme konusunda destek çağrısında bulundu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova'yı çıldırtan olay! 7