Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci sürprizlerle dolu!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci sürprizlerle dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veren ünlü oyuncu Selin Yeninci, Dizi TV programının sorularına yanıt verdi. Yeninci, karakterinin vicdanlı olmasından ve başına gelen sorunları neşe ile çözmeye çabalamasından çok etkilenmiş.

Oyunculuğun en eğlenceli yanının zorlukları olduğunu ifade eden Selin Yeninci, “Bunu aşınca yaratımın hazzına varıyorsunuz. En güzeli burası” dedi. Dizi çekmek için uzun çalışma saatleri ve yoğunluğun içinde olduklarını belirten oyuncu, “Benim için şöyle bir zorluğu var, daha çok çalışmak isterim. Daha çok anlamak isterim.Bazen vakit nedeniyle yine çalışıyoruz ama ‘ahh’ oluyor, daha çok çalışmak isterdim. Ama bir hızla yarışıyoruz, benim için bu pratik oluyor. Bütün ekip olarak çok uzun çalışma saatlerimiz var” açıklamasında bulundu.

Gezmekten ve keşfetmekten çok hoşlanan oyuncu, tek başına seyahat etmekten de çok hoşlanıyor. Türkiye’de görmediği çok az il olduğunu, tiyatro yaptığı için de Anadolu’da çok gezdiğini ifade etti.

Selin Yeninci, “Ben Türkiye’nin her yerini çok seviyorum, en çok Mardin. Mardin’i unutamadım. Bir de Peri bacaları. Yurt dışında da Londra. Londra’yı özlüyorum” dedi.

Vakti kaldığı zamanlarda sinema filmi izlediğini,bazı dizilere takıldığını anlatan Yeninci, oyunculukla ilgili bilgiler de okuduğunu, spor yaptığını ve çok yürüdüğünü söyledi. Oyuncu, örgü örmeyi öğrendiğini ve sette örgüye başladığını da ifade etti.

Hayatta en çok ailesine değer verdiğini anlatan oyuncu, mesleğine de çok değer verdiğini belirtti. Kıyafet denemeyi bir zulüm olarak gören oyuncu, o tür şeyleri annesine bıraktığını, onun zevkine de çok güvendiğini söyledi. Yeninci, şapkaları da kendisi aldığını ama diğer kıyafetleri annesine bıraktığını sözlerine ekledi.

Kalbinin her zaman dolu olduğunu ifade eden Selin Yeninci, Saniye’yi izleyip, seven herkese de verdikleri destek teşekkür etti.

İşte Selin Yeninci’nin açıklamaları…