Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek dizideki kostümlerin en büyük hayranı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek dizideki kostümlerin en büyük hayranı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimlerinde yer alan Hilal Altınbilek, Cosmopolitan dergisinin Mayıs ayı kapağında yer aldı. Çekimler türlü çiçeklerle dolu bir bahçede gerçekleştirildi.

Arada bu şekilde çekimlerin olmasının enerjisini değiştirdiğini ve bu tür çekimlerin de çok hoşuna gittiğini ifade eden Hilal Altınbilek, sürekli sette olmanın zorluklarına değinmiş oldu.

Bu çekimlerde iyi hissettiğini belirten Altınbilek, böyle günlerde enerjik ve mutlu olduğunu belirtti.

atv’de yayınlanan Dizi TV’de yayınlanan videoda saçından, kıyafetlerine ve makyajına kadar ünlü oyuncu bir hayli etkileyiciydi.

Oyunculuktaki performansını ve enerjisini moda çekimine de yansıtan Hilal Altınbilek, uzun sürebilecek bir işin kısa sürede tamamlanmasında da önemli bir faktör oldu.

Güzellik hakkındaki düşüncesi sorulan Hilal Altınbilek, “Güzellik, insanın enerjisi, iyi hisleri, iyi duyguları bunlar zaten yüze yansıyan şeyler. Evet önemli olan onlar” diye konuştu.

Ünlü oyuncu özel bir geceye hazırlandığında genelde siyah giyinmeyi sevdiğini söyledi. Eğer acele hazırlanması gerekiyor ise direkt siyah giydiğini, hoş bir küpe, hafif bir makyaj ile hazırlığını tamamlayabildiğini ifade etti.

Beyaz tişörtün kendisini çok kurtardığına da değinin Hilal Altınbiyek, siyah tişörtün de kendisi için bir kurtarıcı olduğuna değindi.

“Kostümlerimiz ayrı bir efsane” diye konuşan Altınbilek, dizinin senaryosu kadar kostümlerini de merakla beklediğini ifade etti.

İşte çekimden görüntüler: