Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın dizisi 62. bölüm fragmanında Bahar’ın boynundaki kolye Arif ve Sarp’ı kavganın eşiğine getirdi

Kadın dizisi 62. bölüm fragmanında Bahar’ın boynundaki kolye Arif ve Sarp’ı kavganın eşiğine getirdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinin 62. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde yer aldığı Kadın dizisinin 14 Mayıs Salı günü ekrana gelecek olan 62. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Fragmanda Bahar ve Arif’in Sarp konusundaki konuşmaları dikkat çekiyor. Bahar üst katına taşınanın Sarp olduğunu bilmediğni söylüyor. Arif, Sarp’ı evden kovmayı düşünüyor. Arif’in “Kocanı sokağa attığımda bozulmasın o zaman. Çünkü o herifi burnumun dibinde oturtacak değilim” şeklindeki sert sözleri de fragmanda dikkat çekiyor. Bahar ise “Birincisi o benim kocam değil, eski kocam. İkincisi de hayır bozulmam. Dilediğin gibi yap” diye konuştu.

Arif ise Sarp ile dalaşıyor. Evden gitmesini istiyor Sarp ise hiçbir yere gitmeyeceğini söylüyor. Sarp’ın “Ortalığı pislik bir kahveciye bırakmam” sözleri ise Arif’i adeta deli ediyor. Arif, “Sensin lan pislik. Bahar’ın sende gönlü yok anlamıyor musun yok. Boynunda hala benim ona aldığım kolye var” diye bağırıyor. Sarp ise Arif’in bu sözleriyle adeta deliriyor.

Kadın dizisinin yeni bölümünün yine heyecanlı olacağı görülmekte. Dizinin hayranları da merakla yeni bölümü beklemeye başladı.