Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek, modellere taş çıkarttı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek, modellere taş çıkarttı!

tarafından ker_def

atv ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da oynadığı Züleyha karakteriyle gündemde olan Hilal Altınbilek, geçtiğimiz günlerde bir derginin çekimleri için objektif karşısına geçti.

Televizyongazetesi/Detay – Dizi çekimleri nedeniyle vaktinin büyük bölümü Adana’da geçen oyuncu, bir derginin Mayıs sayısı için farklı kostümlerle, çiçekler arasında pozlar verdi.

“Arada böyle çekimlerin olması biraz enerjimi değiştiriyor. Bu da benim çok hoşuma gidiyor, çünkü sürekli setteyiz. Enerjimi dağıtıyor yani. İyi hissediyorum” diye konuşan Hilal Altınbilek, bu tür zamanlarda kendisini daha mutlu ve enerjik hissettiğini söyledi.

Çekimlerin kamera arkasında dizi tv programına bir röportaj veren Hilal Altınbilek, Güzellik kavramıyla ilgili düşünceleri sorulunca “insanın enerjisi, iyi duyguları, bunlar zaten yüze yansıyan şeyler. Önemli olan onlar” diye konuştu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek, modellere taş çıkarttı! 8

Çekimler sırasında ünlü oyuncunun nasıl bir performansı olduğu sorulan derginin yazı işleri müdürü Özge Zeki, normalde daha uzun sürecek çekimlerin, Hilal Altınbilek’in başarılı performansıyla kısa sürede bitirildiği ve işini çok iyi yaptığı sözlerinden, oyuncunun sadece dizi ve sinema filmlerinde değil, aynı zamanda objektif karşısında da profesyonel modelleri aratmadığı anlaşılıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek, modellere taş çıkarttı! 9

Özel bir geceye hazırlanırken nasıl kıyafetler seçtiği sorulan Altınbilek, genelde siyah giydiğini belirtti. Acele hazırlanması gerektiğinde özellikle siyahı tercih ettiğini ve güzel bir küpe ve hafif bir makyajla tamamladığını belirtti.

Beyaz tişörtün çok kurtarıcı olduğunu da vurgulayan Hilal Altınbilek, “Gündüz tişört, gece üstüne ceket, ya da siyah bir tişört onlar beni kurtarıyor” dedi.

Bu arada 70’lerin Adana’sını anlatan dizide, birbirinden güzel dönem kıyafetlerini başarıyla taşıyan oyuncu, ekran başındaki izleyiciler kadar, kendisi de kostümlere özel bir ilgi gösteriyormuş.

Altınbilek, bu konuda da şöyle konuşuyor: “Dizideki kostümler, kostümlerimiz zaten ayrı bir efsane, hem bu bölüm ne oynayacağım diye hem de kıyafetlere bakıyorum, bu bölüm ne giyeceğim diye.”