Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’yı izleyenler, Züleyha’nın zırt pırt düşmesine fena taktı!

Bir Zamanlar Çukurova’yı izleyenler, Züleyha’nın zırt pırt düşmesine fena taktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
ATV’de bu hafta 6. bölümüyle ekrana gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni tanıtımında, Züleyha’yı karnı burnunda gördük.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadıkları dizide, Yılmaz’ın öldüğünü sanan Züleyha, çocuğunun geleceği günü bekliyor.

Yılmaz’dan kalan son hatıra olarak bebeğine kavuşmayı bekleyen Züleyha’nın hamile haliyle yaşamadığı kalmadı!

Yılmaz’ın yakalandığı gece sinir krizi geçirdi, kaç defa evin içinde bayıldı, Demir’in şiddetli tokatına maruz kaldı, itildi kakıldı… Onca badireye rağmen bebeğine bir şey olmadı neyse ki…

Son bölüm tanıtımında ise karnı burnunda Züleyha’nın merdivenlerden yuvarlandığını görüyoruz.

Bu darbeden sonra Züleyha’nın bebeğine bir şey olacak mı henüz bilmiyoruz ama o kadar çok düştü ki Züleyha, izleyici artık durumundan endişe ediyor!

Sosyal medyada, bunca badireye rağmen Züleyha’nın bebeğini sağ salim doğurabileceğinden endişe eden izleyiciler, yorumlar yapıyorlar.

Yeni bölümde merdivenlerden çok kötü düşen Züleyha ve bebeğine bir şey olacak mı hep birlikte izleyeceğiz ama bu düşüş pek hayra alamet görünmüyor! Muhtemelen Züleyha erken doğum yapacak!

Bir Zamanlar Çukurova'yı izleyenler, Züleyha'nın zırt pırt düşmesine fena taktı! 7

6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yılmaz’ın öldüğünü düşünen Züleyha, onun bir parçası olan bebeğini heyecanla beklerken, bambaşka olayların gelişmekte olduğu anlaşıldı.

Yılmaz, hapiste arkadaşına başına gelenleri anlatırken ve intikam planları yaparken tanıtıma yansıdı.

Hükümetin yeni bir af yasası çıkardığı ve Yılmaz’ın da aftan yararlanarak cezaevinden çıktığı tanıtımda yer alıyor.

Bu arada Demir’in cezaevine gittiği sahneler de tanıtımda görülmekte. Aynı zamanda Hünkar’ın af kararının duyulmasının ardından Züleyha’nın odasına girip baktığı görülüyor.

Bu sahneler, aslında Demir ve Hünkar’ın, Yılmaz’ın yaşadığını bildikleri ve Züleyha’dan sakladıkları şeklinde yorumlandı.

Tanıtımın sonunda Züleyha’nın merdivenlerden yuvarlanması da heyecan yarattı. Yılmaz’la ilgili aldığı bir haber sonrasında mı yuvarlandı, merak konusu.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 6. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Züleyha’ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz’da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha’nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir’in, Züleyha’ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha’nın kaçışı, Demir’in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak.

Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak?

Hem Züleyha’sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar’dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?