Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz bu sefer aradığı diziyi buldu!

Biran Damla Yılmaz bu sefer aradığı diziyi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran kariyerine 2014 yılında Yasak dizisi ile başlayan Biran Damla Yılmaz, ardından Beyaz Yalan ve Kırgın Çiçekler dizilerinde yer almıştı. Eylül karakteri ile Kırgın Çiçekler sayesinde büyük üne kavuşan oyuncu, 2 sezona yakın bekledikten sonra yaz aylarında atv’de yayınlanan Canevim ile ekrana dönüş yaptı.

Ancak bu dizi oyuncuya beklediği çıkışı sağlamadı.Yılmaz, ekranda iz bırakabileceği bir yapım arıyordu ve bu noktada gelen Baraj dizisi önemli bir fırsatı da sundu. Feyyaz Duman; Sumru Yavrucuk ve Burak Yörük ile başrolü paylaşan oyuncu, başarılı performansı ile de ilk bölümde beğeni topladı.

Biran Damla Yılmaz, mutluluğunu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi. İlk bölümü ile Baraj dizisinin reytinglerde 7-8 bandında yer alması büyük bir çıkıştı ve önemli de bir başarı olarak kayıtlara geçti. Oyuncu, Kırgın Çiçekler’den sonra aradığı yapımı bulmuş oldu.

Ünlü oyuncu paylaşımında “Hepinize çok ama çok teşekkür ederim! Mükemmel bir başlangıç yaptık, şahanesiniz” diyerek reytinglerden duydukları memnuniyeti de dile getirdi.

Biran Damla Yılmaz bu sefer aradığı diziyi buldu! 7