Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi tam isabet! Kadın dizisiyle giden reyting Fox TV’ye geri döndü!

Baraj dizisi tam isabet! Kadın dizisiyle giden reyting Fox TV’ye geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV yine yaptı yapacağını ve Baraj dizisi ile Salı akşamları yine kadın izleyiciyi kendi ekranına çekmeyi başardı. 1977 yapımı Türkan Şoray ve Tarık Akan’ı buluşturan Baraj filminden yola çıkarak hazırlanan Baraj dizisi, tam da kadın izleyicilerin aradığı bir yapım olarak öne çıktı.

Şubat başında izleyicilerine veda eden Kadın dizisi, Fox TV’ye büyük katkılar sağlamış ve reytinglerde de önemli başarılar elde etmişti. Salı akşamları ekrandaki diğer diziler erkek izleyici kitlesine hitap eden yapımlar olarak öne çıkıyor. Bu durumu iyi gören Fox TV, kadın izleyicileri hedefleyen Baraj dizisi ile müthiş bir başlangıç yaptı.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk ve Burak Yörük’ün başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölüm reytingleri çok iyi geldi. Dizi daha ilk bölümden Kadın dizisiyle kaybettiği reytingi, Fox TV’ye geri getirmiş oldu.

Dizinin ilk bölümü totalde 7.73 reyting ile 3. olurken, AB ise 7.89 reyting ile 4.’lük geldi.ABC1 grubunda ise 8.45 reyting ile 3. olan Baraj dizisi harika bir başlangıca da imzasını attı.