Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma afişi yayınlandı, Eda Ece sözünü tuttu!

Yasak Elma afişi yayınlandı, Eda Ece sözünü tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Eda Ece, sosyal medyada diziye verdiği destek ile dikkat çekiyor. İlk 3 sezonu başarılarla geçen Yasak Elma, 7 Eylül Pazartesi akşamı 75. bölümüyle dördüncü sezona başlıyor.

Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Talat Bulut, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin bir süredir çekimleri devam ediyor. Stok bölümler hazırlandı ve pandeminin ikinci dalgası gerçekleşir de setler durur ise stok bölümler devreye girecek… Bu arada dizinin afişi de yayınladı.

Eda Ece, instagram hesabından 3. sezon yapılan afiş çekimlerinden bir pozunu yayınladı ve “3. Sezon iyi bir sezon olmuştu! Bakalım 4. sezon afişimiz ne zaman geliyor, 7 Eylül başlıyoruz” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Yasak Elma afişi yayınlandı, Eda Ece sözünü tuttu! 8

Eda Ece’nin mesajından kısa bir süre sonra Medyapım hesabından Yasak Elma dizisinin 4. sezon afişi yayınladı. Eda Ece de takipçilerini bekletmeden bu afişi şu sözlerle paylaştı:

YASAK ELMA 4. Sezon afişi huzurlarınızda!!! Yeni sezon 7 Eylül Pazartesi @foxturkiye de başlıyoooooor!!! Çok beklettik ama beklediğinize değecek???? Son 2 GÜN!!!!!! Heyecan dorukta, kavuşuyoruuuuuz

Yasak Elma afişi yayınlandı, Eda Ece sözünü tuttu! 9