Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz yıllarca ağladı, Baraj dizisinde yüzü güldü!

Biran Damla Yılmaz yıllarca ağladı, Baraj dizisinde yüzü güldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Baraj dizisinin 2. bölümü dün akşam yayınlandı. Yapımda Nehir karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz, Fox TV’nin instagram hesabından canlı yayın yaparak sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı.

Nehir’in de kendisinin de enerjisinin çok yüksek olduğunu anlatan oyuncu, “Oynarkan her zaman enerjimin up olduğu bir karakter oldu benim için. Az çok beni biliyorsunuzdur.Hep ağladığım için bu sefer güldüğüm bir karakterdeyim” diye konuştu.Oyuncu daha önce rol aldığı dizilerdeki sulu gözlü hallerini hatırlattı.

Yasak dizisiyle 2014’te oyunculuğa başlayan Yılmaz, ardından Beyaz Yalan ve büyük üne kavuştuğu Kırgın Çiçekler ve geçtiğimiz yaz ayında da Canevim dizilerinde hep sulu göz karakterlere hayat vermişti.Baraj dizisinde Nehir ile yüzü gülen oyuncu, bu durumun kendisi için önemli bir yenilik olduğuna değindi.

Setin en neşeli isminin Burak Yörük olduğunu ve sette herkesin enerjisinin düştüğü anlarda ortaya çıkarak espriler yaparak, ortamı coşturduğunu söyledi.

İlk oyunculuk deneyiminin fena olduğunu ve heyecandan bacaklarının titrediğini, üzerindeki mikrofondan dolayı herkesin kalp atışını duyduğunu ve çok utandığını sözlerine ekledi.

Biran Damla Yılmaz’ın röportajını videodan izleyebilirsiniz: