Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumlar Apartmanı kadınları anlattı: Naci, Safiye’nin boğazında düğüm, Han, iyileşiyor!

Masumlar Apartmanı kadınları anlattı: Naci, Safiye’nin boğazında düğüm, Han, iyileşiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, sezona damgasını vuran bir yapım oldu. Psikiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derleyerek yazdığı Madalyonun İçi kitabından alıntılanan ve senaryosunu Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu’nun kaleme aldığı dizi, her bölümüyle büyük heyecan yaşatmaya devam ediyor.

Dizinin üç oyuncusu Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar, geçtiğimiz günlerde Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın sunduğu ‘Az Önce Konuştum’ programında diziyle ve oynadıkları karakterlerle ilgili pek çok soruya yanıt verdiler.

Dizide Safiye’yi oynayan Ezgi Mola, Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci karakteri ile ilgili olarak dikkat çeken bir söz söyledi. Mola, “Safiye aşkı uğruna kendisini kısıtlamış, Naci ile ilgili duygusunu nasıl tanımlardın?” sorusuna “Boğazında bir düğümdür Naci Safiye’nin. Baya böyle oturmuş orada kalmış bir düğümdür yani” diye yanıt veriyor.

blank

Dizinin İnci’si Farah Zeynep Abdullah ise Birkan Sokullu’nun oynadığı Han karakteri ile İnci’nin ilişkilerine nasıl baktığını anlatarak “Açıkçası ben heyecanla bekliyorum şu an. Han’ın durumu gittikçe değişiyor, olaylar değiştikçe ben daha heyecanla takip etmeye başladım. Ben de aşırı merak ediyorum ne olacağını. Çünkü iyileştirmeye çalışıyor. Hiç bir şey bilmiyorum bu arada ama sanki çevresindeki herkesi iyileştirirken Han’ın da biraz farklı yönlerini keşfetmesine sebep oluyor, o yüzden Han aslında kendiyle daha çok yüzleşiyor” diye konuştu.

blank

Bu arada dizinin ilerleyen bölümleri ile ilgili oyuncuların çok fazla spoi vermemeye çalıştıkları da gözden kaçmadı. Ayrıca Ezgi Mola, “Biz en fazla bir haftasını biliyoruz. Benim iki bölümüm vardı başta bildiğim, genel hikaye ve kitap…” dedi.

blank

Programa katıldıkları gün, bir sonraki haftanın senaryosunun da yeni ellerine ulaştıklarını ifade eden Mola’ya karşılık Merve Dizdar’ın sözleri ise gülümsetti. Dizdar, “Ben Naci’yi biliyordum bir iki hafta önce” derken, Ezgi Mola “Bize bile söylemedin” diyerek rol arkadaşına sitem etti. Dizdar, setteki odada kendisine söylediğini anlatırken iki oyuncu spoi vermemek için uğraştı.

Dizinin fanlarının sosyal medyada yaptıkları yorumları okuyup okumadıkları ile ilgili bir soruya ise Farah Zeynep Abdullah, “Bazılarını özellikle komik olanları çok seviyorum” derken Ezgi Mola da “O saatlerde çalışıyor oluyorum ama yine de bir şekilde bakmaya çalışıyorum” yanıtını verdi.

Pandemi sürecinden sonra ilk olarak ne yapmak istediklerine dair bir soruya ise üç oyuncunun yanıtı şöyle oldu:

Merve Dizdar: Pandemi biter bitmez hemen sinemaya, tiyatroya gideceğim…
Ezgi Mola: Ben herkesin ayakta olduğu bir konsere, Atena, Duman, Şebnem Ferah, Sezen Aksu da olabilir…
Farah Zeynep Abdullah: İngiltere’ye (ailesi orada olduğu ve bir yıldır göremediğini belirtti) gitmek dışında gezmek, Barcelona’ya gitmek, kıyı kıyı gezmek