Ana sayfa Dizi İzle Bizim Hikaye 45. Bölüm 3. Fragmanı İzle

Bizim Hikaye 45. Bölüm 3. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Fox TV’de bu akşam 45. bölümüyle ekrana gelecek olan Bizim Hikaye dizisinde ilginç bir söz dikkat çekti! Uzun süredir Derin ve Deniz arasında gidip gelen Rahmet, okulda düzenlenen bir partide karşılaştığı Deniz’e “Hiç bir şey hiç bir şey umrunda değilmiş, sanki yarının yokmuş gibi yaşıyorsun” sözlerini sarfediyor.

45. bölüm 3. tanıtımında ekrana gelen bu sahnelerde, Deniz’in verdiği yanıt ise kafaları karıştıracak nitelikte. Deniz, üzgün bir şekilde Rahmet’e bakıp “Belki de yoktur, ne biliyorsun” yanıtını veriyor. Bu konuşmadan, Deniz’in hayatında bir başka sorun olabileceği izlenimi doğdu.

Barış, Filiz’e yakınlaşmak için başka bir çare bulmaya çalışıyor… Bu arada Nihal’in Filiz’e gelip, oğullarının hasta olduğunu söylemesinden sonra işler değişecek. Barış ise Tufan’ı aracı yapmak için uğraşacak. Ancak Filiz’in, Barış’tan çok daha önemli bir sorunu ortaya çıkacak!

Dizinin 1 Kasım Perşembe akşamı 45. bölümü ekrana gelecek.

İşte yeni bölüm özeti:

Filiz’le Barış’ın yakınlaşması, iki tarafın da duygularını alt üst eder. Barış her ne olursa olsun Filiz’den uzak duramayacağını anlayınca yeniden birlikte olmak için çıkış yolu aramaya başlar ancak çok geçmeden hayatının en büyük ikilemiyle yüzleşmek zorunda kalır.

Barış, içine sıkıştığı dar boğazdan Tufan’ın yardımıyla çıkmaya çalışırken, Selim’in dingin ve tutarlı tavırları sayesinde Filiz de kendi duygularının karmaşasında boğulmaktan kurtulur.

Ancak tüm bunlar Filiz kardeşlerinden birini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığında önemini yitirir. Artık Filiz için önemli olan tek şey, kardeşini kurtarmaktır.

Bizim Hikaye Kim Kimdir?

Filiz (Hazal Kaya)
Barış (Burak Deniz)
Fikri (Reha Özcan)
Rahmet (Yağız Can Konyalı)
Hikmet (Nejat Uygur)
Kiraz (Zeynep Selimoğlu)
Fikret (Alp Akar)
İsmet (Ömer Sevgi)