Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisi hayranlarının final endişesi travmaya dönüştü!

Bizim Hikaye dizisi hayranlarının final endişesi travmaya dönüştü!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın yer aldığı Bizim Hikaye dizisi 31. bölümü heyecanla bekleniyor.

Fox TV ekranlarında yayınlanan dizinin 31. yeni bölümünde neler yaşanacak?

26 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek olan 31. bölüm 1. fragmanı yayınlandı.

İzleyicilerin ilk yorumlarına göz atalım.

Öncelikle dizinin hayranları final yapma endişesi içinde… ‘Lütfen final yapmasın’ mesajlarını sıklıkla görüyoruz. Ancak zaten ortada final için bir neden yok. Her şey iyi gidiyor. Fakat birçok dizinin başarılı giderken kısa sürede düşüş göstermesi ve kanalların da hiç acımadan yayından kaldırmasının izleyicide ciddi bir travma yarattığı ortaya çıkıyor.

Bizim Hikaye dizisi hayranlarının final endişesi travmaya dönüştü! 7

Bizim Hikaye gibi güçlü bir dizinin izleyicileri bile bu travma yüzünden her hafta final endişesiyle yaşamak zorunda kalıyor. Çünkü dizi çok güzel ve izleyiciler bir şekilde final yapar ise çok üzülecekler. Bu nedenle de Bizim Hikaye dizisine sıkı sıkı sarılıyorlar ve sosyal medyadan da final yapmamasına yönelik telkinlerde bulunmak zorunda kalıyorlar. Bu bir travma durumu… İşte kanalların izleyicileri hangi noktaya getirdiğinin de bir özeti gibi.

Bizim Hikaye dizisinde final ile ilgili en ufak bir durum bile olmadığını belirtelim. Dizinin 2. sezonda da yayında olması muhtemel, ancak kanalların politikaları çok farklılık gösterebiliyor bu nedenle de kesin konuşmamakta fayda var…

İşte 31. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Barış’ı neredeyse kaybedeceğini fark eden Filiz için artık en önemli şey sevdiği adamın sağlığına kavuşmasıdır. Yaşanan kaza aşıkları yeniden bir araya getirirken Ayla ve Servet cephesinde işler kızışmaya başlar.

Oğlunu geri kazanmanın tek yolunun Filiz’den kurtulmak olduğunu düşünen Ayla, kocasından yardım ister. Tülay’la Tufan ise ne olursa olsun evlenmeye kararlıdır.

BİZİM HİKAYE TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Mahalleye geri dönen Cemil’in Filiz’le yakınlaşma çabaları giderek tatsız bir hal alınca Fikret ve Ayşe, Cemil’den sonsuza kadar kurtulabilmek için akıl almaz bir plan yapar.

Tüm bunlar yaşanırken Servet, Barış ve Filiz için tatsız bir sürpriz hazırlamaktadır.