Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinde Ferda karakteri üzerinden seksilik kasma çabasına tepki var!

Bizim Hikaye dizisinde Ferda karakteri üzerinden seksilik kasma çabasına tepki var!

tarafından ker_def

Bizim Hikaye dizisinde Tülay gitti, Ferda geldi ama izleyiciler bir konudan çok rahatsız! Bizim Hikaye dizisinde Tülay karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade önceki ay diziden ayrılmıştı.

Televizyon Gazetesi Detay – Diziye yeni katılan Tufan’ın eski aşkı Ferda karakteri, diziye renk kattı. Ancak dizi izleyicileri Ferda karakterinin seksilik kasmasından bir hayli rahatsız olmakta…

Pınar Çağlar Gençtürk’ün canlandırdığı Ferda ile Tufan’ın 65. bölümdeki sahnesinde Ferda’yı seksi gösterme çabasını çok gereksiz bulan Bizim Hikaye izleyicileri “İğrençsiniz” mesajlarıyla sosyal medyadan senaristlere göndermede bulundu. Videodan Ferda’yı seksi gösterme çabasını izleyebilirsiniz.

Bizim Hikaye 65. Bölümde başka neler oldu?

Elibollara zenginlik sorunlarla birlikte gelir. Bir yandan para yüzünden İsmo’nun kaçırılması, diğer yandan zengin hayatın tadını çıkarmak isteyen Fiko’yla Kiraz ve tabii paranın peşinde dolanan Fikri tehlikeli bir karma olarak Filiz’le Barış’ın hayatını karman çorman etmeye yeter. Sonunda herkesin ayrı telden çalmasına ve dağılmalarına engel olmak isteyen Filiz, ipleri eline alır ve herkesi hizaya sokmayı başarır. Yine de Fikri’yle çocukları tutması o kadar da kolay olmayacaktır.

Başlarında külyutmaz amcaları Zihni olmasına rağmen, Ersin, Fikri ve çocuklar birlikte ortalığı karıştırmayı başaracaktır. Tüm bunlar olurken Filiz bir yandan da Barış’ın etrafında dolanan tehlikeyi savuşturmanın yollarını arar. Deniz ve Çiçek’in yardımlarıyla durumun üstesinden gelmeye çalışan Filiz’i esas zorlayacak sorun hiç beklemediği yerden, Tufan’la Çiçek’ten gelecektir.