Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisine daha yeni katıldı, herkes onu konuştu, dizide büyük değişim var!

Bizim Hikaye dizisine daha yeni katıldı, herkes onu konuştu, dizide büyük değişim var!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın yer aldığı Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Bizim Hikaye, 33. yeni bölümüyle 10 Mayıs Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak.

Dizinin sıkı bir izleyici grubu var. Oyuncuların performansı beğeni topluyor. Bir izleyici mesajında “Hikmet geri dönsün artık” diyerek senaristlere mesaj vermekte…

Filiz’in babaanne mutluluğu görülmeye değerdi. Ayşen Gruda’nın babaanne olarak diziye katılması izleyicinin de çok hoşuna gitti. Hazal Kaya’nın canlandırdığı Filiz’in evde bir büyük olmasından ne kadar memnun olduğu fragmana yansıdı.

2 bölümde Ayşen Gruda’yı sahiplenen dizinin takipçileri, “Lütfen ayrılma” mesajları yollamakta. Çocukların velayetini alan Yedi Bela Aysel’in kalıcı olduğu mesajı da aslında bu şekilde verilmek istendi.

Bizim Hikaye dizisine daha yeni katıldı, herkes onu konuştu, dizide büyük değişim var! 7

Yedi Bela Aysel karakteriyle Bizim Hikaye’ye renk katan Gruda, için sosyal medyada övgü dolu sözler yer alıyor.

İşte övgü dolu sözlerden birisi: “Helal olsun babaanne böyle olur. İşte ne kadar sevinmişler, çok tatlılar. Babaanne harikasın.”

Ayrıca izleyiciler fragmanda Barış’ı göremeyince ona ne olduğunu merak etmeye başladı.

Dizinin 33. bölüm fragmanı yayınlandı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fikri evi kurtarmıştır ancak parayı nereden bulduğu meçhuldür. Çok geçmeden paranın sahibinin Yedi Bela Aysel olduğu anlaşılır, Fikri parayı ondan çalmıştır. Aysel’in gelişiyle Elibollar babalarıyla ilgili bir şey daha öğreneceklerdir.

BİZİM HİKAYE TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Barış’la Filiz’in arası her şeye rağmen iyidir. Ancak Fikri’nin karşısında küçük düşen Servet oğluna sorun çıkarmaya devam eder. Babasının bir açığını arayan Barış şok edici bir gerçekle karşılaşır. Servet ise oğlunu pes ettirebilmek için Filiz’i kardeşleriyle ilgili bir belaya sürüklemeye çalışır. Barış, babasının oyununu bozabilecek midir?