Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye ile dalga geçenler için Hazal Kaya lafını esirgemedi!

Bizim Hikaye ile dalga geçenler için Hazal Kaya lafını esirgemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bizim Hikaye dizisi Shameless isimli İngliiz yapımından uyarlandı.Dizinin aynı zamanda Amerikan uyarlaması da var… Medyapım tarafından uyarlanan ve 70 bölüm süren Bizim Hikaye’nin başrolünde Hazal Kaya ve Burak Deniz yer almıştı.

Bugünlerde yurt dışına satılan dizilerimizin ne kadar büyük işler yaptığını konuşuyoruz. Ancak Bizim Hikaye’nin büyük bir başarısını atlıyoruz. İşte bu noktada Hazal Kaya, önemli bilgiler sundu.

Ünlü oyuncu diyor ki, neden Türk yapımı olunca övülmüyor da İngiliz, Amerikan yapımları bizim toplulumuzda daha çok övgü alıyor. Oysa ki Bizim Hikaye dizisi, Amerikan ve İngiliz versiyonunun ulaşamadığı kitlelere ulaştı. Hem de dünyanın farklı bölgelerinde bu başarıyı yakaladı.

İbrahim Selim’in youtube programında Hazal Kaya’nın eski dizisiyle ilgili sözleri aslında Türk izleyicisine de bir sitem olarak anlaşılıyor.

Hazal Kaya, “Sinirleniyorum böyle şeylere. Bizdeki bu kendi malını beğenmeme mevzusu beni çok sinirlendiriyor.Türklere ait bir şey, bence çok ayıp. Çünkü hep unutuyoruz, Shameless’in Amerikan versiyonunun ulaşamadığı bir sürü ülkeye Bizim Hikaye ulaşmış durumda. Bizim ulaşabildiklerimiz şimdi dönem Amerikan Shameless’i izleyecekler. Bu gücümüzün yadsınıp bir de dalga geçilmesi beni çok sinirlendiriyor” açıklamasında bulundu.