Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye ve Vatanım Sensin dizileri neden yayınlanmadı? Kanalların büyük korkusu

Bizim Hikaye ve Vatanım Sensin dizileri neden yayınlanmadı? Kanalların büyük korkusu

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Vatanım Sensin ve Bizim Hikaye dizilerinin fanları 1 Mart Perşembe akşamı ekran karşısına geçtiklerinde dizilerinin yeni bölümlerini bulamadılar…

Oysa ki geçen haftadan bu yana her iki dizinin hayranları da yeni bölüm için büyük heyecan yaşamıştı…

1 Mart Perşembe akşamı ekranda diziler yer almayınca, izleyiciler birbirlerine bunun sebebini sordu. Sosyal medyada da bu konudu uzun süre gündemde kaldı.

Vatanım Sensin ve Bizim Hikaye dizilerinin yeni bölümlerinin yetiştirilemediği yazıldı…

Ancak gerçek başkaydı… Atv ekranlarında saat 20.30’da başlayan Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası Yarı Final maçı vardı… Hem Fox TV Bizim Hikaye dizisini hem de Kanal D Vatanım Sensin’i yayınlamak istemedi.

Çünkü atv’deki derbi müsabakasının önemi büyüktü ve tüm gözler bu maça kitlenmişti. Her iki dizide hem reyting hem de gelir kaybı yaşayacağı endişesiyle ekranda yeni bölümleriyle yer almadı. Şayet dizilerin yeni bölümleri yayınlansa derbi maçı nedeniyle ertesi gün reytinglerinin ne kadar düştüğü tartışması yapılacaktı. Zira derbi maçı çok önemli bir dönemde ve çok kritik bir süreçte oynanmaktaydı… Fox TV ve Kanal D, dizilerini korumak ve muhtemel bir imaj düşüşü yaşamamak için yeni bölümleri yayınlamamayı tercih etti.

Kanal D ve Fox TV bu kararları ile birçok izleyiciyi de kızdırdı.

1 hafta boşuna beklediklerini ve heyecan yaptıklarını belirten izleyiciler her iki kanala da tepkilerini sert mesajlarla gösterdi.

FOX TV, resmi Twitter hesabından Bizim Hikaye dizisinin tekrar bölümünün yayınlanacağını duyurdu. Bu duyurunun altına çok sayıda tepki mesajı yazıldı…

Benzer bir durum Kanal D’nin sosyal medya hesaplarında da yaşandı.

Her iki dizinin de yeni bölümü önümüzdeki hafta ekranda olacak.