Ana sayfa Dizi Fragmanları Bodrum Masalı 41. Bölüm Fragmanı ve Özeti 11 Haziran Pazar

Bodrum Masalı 41. Bölüm Fragmanı ve Özeti 11 Haziran Pazar

tarafından ker_def

Yeni sezonda devam edip etmeyeceği tartışma konusu olan Bodrum Masalı, alınan son kararla final değil sezon finali yapacak . Sezon finaline giderken 41. bölümün fragmanı da yayınlandı.

İşte 11 Haziran Pazar akşamı ekranlara gelecek olan 41. bölüm fragmanı ve ayrıntılar:

Bodrum Masalında 39. Bölümü geride bıraktık. Haydar efenin hayat hakkında söyledikleri herkes için ders niteliğinde. Yüzleşmeler, hesaplaşmalar ve itiraflarla geçen son bölümün ardından 40. Bölüm fragmanı yayınlandı. Haydar efenin gidişi bu kadar çabuk mu olacak? Yoksa yıllardır hayalini kurduğu gibi, Üzüm’ü evinden telli duvaklı çıkarabilecek mi? Yıldız ve Maya arada başkaları olmadan konuşup meselelerini halledebilecekler mi?

Bodrum Masalı 40. Bölümde Neler Oldu?
Haydar efenin hastalığını öğrenen Faryalı, Yıldız ve çocuklar çok üzgündür. Üstelik Haydar efe tüm cesaretini toplamış tam da Üzüm’e evlenme teklif etmek üzeredir. Fakat Üzüm çok istemesine rağmen O’nun bu teklifini reddedeceğini söyler. Ölmüş kocasından çekinmektedir. Yıldız’ın aklına bir fikir gelir ve Kelebek’i amca kılığına sokarak Üzüm’ün fikrini değiştirmesine yardımcı olacak bir oyun oynamaya karar verirler. Fakat hayat beklemez, Haydar efe Üzüm’e evlenme teklif ederken fenalaşır.
“Diyeceğini dediysen, duyacağını duyduysan gönül rahatlığıyla çekip gidebilirsin.”
Haydar efeyle yaptığı konuşma Faryalı’nın bazı şeyleri fark etmesini sağlar; hayat çok kısadır ve söyleyeceğini söylemen için beklemez. Maya’yla konuşmaya karar verir. O’na kendisine Aslı’yı verdiği için teşekkür eder.
Bora için ise Gözdeyle yüzleşme zamanıdır. Gözde kendisini her zaman çok yalnız hissettiğini, tüm yaptıkların kendini güvensiz hissettiği ve sevilmeye ihtiyacı olduğu için yaptığını söyler. Bora’nın hazırladığı evrakları imzalayarak üzerindeki tüm mal varlığını Bora’ya devreder.